Aniston

The models diet - mere end en krop

Bogen som bruger fornuften.

Vi lever i dag i et samfund hvor kopsligheden er fuld af paradokser. Folk har aldrig været mere overvægtige, ugebladene er fyldt til randen af slankekure, butikkerne fyldt til randen af light produkter og samtidig er vi mere end nogensinde, fikseret på at have den perfekte krop og det perfekte udseende.
ANNONCE
The models diet  - mere end en krop
Mens vores eget selvværd bliver dårligere og dårligere, profiterer ugebladene, fabrikanterne af lightprodukter og slankemad samt plastikkirurgerne som aldrig før. Det mest tragiske ved det hele er, at de godt hjulpet på vej af vores egen dovenskab, har fået de fleste til at hoppe på løgnene om, at der findes en nem udvej.

Alt dette har forfatteren David Nicosia Longhi (på billedet her til højre), nu gjort op med i sin bog The models diet - Mere end en krop. I bogen har han interviewet netop modeller; og som ovenstående bilder os ind vi kan komme til at ligne, hvis altså vi lige følger den og den kur, spiser de rigtige slankepiller, vælger den rigtige kirurg og så videre. Men man skal ikke ret langt ind i bogen, før det bliver klart at kodeordet er selvdisciplin og rigtig ernæring. Ikke nogle kedelige og umulige slankekure, men masser af sund fornuft er det som kendetegner denne bog.

For hvem kan bedre end nogen andre, fortælle hvordan man opnår en drømmekrop, end de selvsamme som ejer disse lækre kroppe, som andre vil gøre hvad som helst for at få. David Nicosia Longhi har talt med et utal af lækre modeller, fra danske Kira Eggers, over Sunny Leone (billedet nedenfor) til amerikanske Kiera Sky. Og i vores unisex samfund må mændene bestemt heller ikke mangle, så den danske bodybuildermester Henning Kristensen og Paradise Hotel-deltager og model Bjørn Jacobsen er med. Men også eksperter, som en af U.S.As mest kendte hjertelæger og fast gæst hos talkshowvært Oprah Winfrey, Dr. Mehmet Oz er blevet interviewet.

Konklusionen når man har læst sidste side i bogen er unægtelig, at ønsker man virkelig en smuk og fremfor alt en sund krop, så er der ingen nemme smutveje. Hvad der derimod må være, er et reelt ønske om en forandring, en ændret livsstil og en masse sund fornuft. Og her er det fuldstændigt ligegyldigt, om man er mand eller kvinde. Af alle de mange interviewede havde heller ikke to den samme løsning, men alle havde et mål og viljen til at nå det.
ANNONCE
The models diet  - mere end en krop
Jeg må indrømme, at da jeg blev bedt om at anmelde en bog, hvor titlen indeholdt ordet diet, tænkte jeg åh nej. Hvordan i alverden kan jeg som har en misundelig BMI, som med sine 165 altid vejer lige omkring de 50 kilo, og som aldrig har været på en eneste slankekur. Hvordan kan jeg anmelde en bog om slankekure og diæter. 

Sandheden er at jeg blev virkelig positivt overrasket, for The models diet-mere end en krop, kan sagtens bruges og læses af folk som ikke nødvendigvis mangler at tabe sig, men blot vil have nogle gode tips til en sund hverdag. Og den bør ihvertfald læses af alle, som bare tænker på en slankekur.

Som sagt er der ingen færdigsyede løsninger, ingen dødssyge kure eller opskrifter, som du hverken gider eller har tid til at lave, men derimod masser af tips og ideer til, hvordan du på en god og efektiv måde kan ændre dit liv, måske for altid. The models diet - mere end en krop, er meget mere end en bog, den er sund fornuft.

Læs mere på: http://www.themodelsdiet.com/
ANNONCE
Del

Seneste nyt