Aniston

The Legend of Zorro

Nu er han tilbage igen for fuld udblæsning

4 ud af 6 stjerner
Den første film om helten, Zorro, "The Mask of Zorro" med Antonio Banderas i hovedrollen kom ud i 1998, og nu syv år efter har vi endelig fået efterfølgeren: "The Legend of Zorro".
The Legend of Zorro
Synopsis

Zorro har kæmpet heroisk og hjulpet Californien med at blive Unionens 31. stat. Nu må han leve op til det løfte, han har givet sin smukke kone, Elena - nemlig at opgive sin hemmelige identitet og leve et normalt liv som Alejandro de la Vega.

Men Zorro tøver og er tæt på at ofre sin egen lykke. En katastrofe, der vil lægge den spæde union i ruiner og ændre historiens gang for evigt, er nemlig faretruende nær, og Zorro ved, at han er den eneste, der kan forhindre den!

De store stjerner

Det er Antonio Banderas, der spiller den mandlige hovedrolle, "Don Alejandro de la Vega" alias "Zorro". Antonio Banderas er som skabt til rollen som "Zorro". Med det spanske udseende, den spanske accent samt de utroligt flotte fægtescener får man følelsen af, at han ikke har lavet andet.

På lærredet har Antonio Banderas selskab af Catherine Zeta-Jones, der spiller hans kone, Elena de la Vega. Der er virkelig dømt "girl power", når Catherine Zeta-Jones slår sig løs i de mange fægte-scener, men ellers er hun intet andet en filmens babe.

Dommen

"The Legend of Zorro" er en ganske underholdende film på grund af de mange kampe og flotte stunts. Desværre er der lidt for mange plotlines, og dette gør, at filmen nogle steder får et mere falde-på-halen-komedie præg.

Filmen er spækket med flotte special effects, men ved de store eksplosioner skinner det tydeligt igennem, at det er lavet på computer, hvilket gør dem meget kunstige at kigge på.

Man skal ikke ret langt ind i filmen, før man allerede har gættet sig til slutningen, og når filmen slutter, sidder man tilbage men en "nå-følelse". Den lever ikke på nogen måde op til sin forgænger og er flere steder lidt langtrukken.

Medmindre man er den helt store Zorro-fan, så kan man lige så godt spare pengene og vente til den bliver vist i fjernsynet.

"The Legend of Zorro" har premiere den 28. oktober 2005 i alle landets biogafer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt