Aniston

The Joneses

Skarp, kritisk og virkeligt veludført drama, der netop er udkommet på DVD.

8 ud af 6 stjerner
"The Joneses" handler om et perfekt par og deres to teenagebørn, der alle deler efternavnet Jones.
The Joneses
Eller gør de...?

Det perfekte par
Steve (David Duchovny) og Kate Jones (Demi Moore) og deres smukke unger Jenn (Amber Heard) og Mick (Ben Hollingsworth) skaber misundelse i deres nye kvarter: En forstad, som er fyldt med store, nye huse, masser af penge og alle de dyre vaner, der hører til den øvre amerikanske middelklasse. 

Kate er den ultimative trendsætter. Hun er smuk, sexet og klædt i designertøj fra top til tå. 

Steve er den beundrede, succesfulde forretningsmand, der har det hele: En fantastisk kone, et stort hus, et endeløst udvalg af det nyeste teknik-legetøj og masser af tid til at spille golf.

Hele kvarteret kommer hurtigt til at se op til dette fantastiske par, der tydeligvis har alt - også masser af kærlighed og hed sex. 

Hvad gemmer sig bag perfektionen?
Børnene Jenn og Mick tager også hurtigt styringen på deres nye skole, fordi de har alt, der er trendy: Alt det rigtige tøj, makeup, hurtige biler og de seneste gadgets, som deres jævnaldrende end endnu ikke har hørt om. 

Men mens Familien Jones' venner og naboer forsøger at holde trit med The Joneses, er ingen forberedt på den mørke sandhed, der gemmer sig bag den alt for perfekte familie.

Velskruet drama
"The Joneses" er et virkeligt seværdigt drama, der først får en til at spekulere på, hvad det egentlig er, den handler om. For hvem er Familien Jones egentlig? Og hvorfor er alt så lyserødt udenpå, når det hele ser noget mere gråt ud, når familien lukker de store døre til deres meget dyre hus? 

Hernæst er filmen bare ret så underholdende og medrivende.

Den er et dejligt gensyn med David Duchovny, der for en gangs skyld faktisk ser ret lækker ud med smart frisure, og så er den en skarp kritik af forbrugersamfundet.

Alt i alt en velskruet film med lidt godt at kigge på, uanset om man er til babes, hunks eller blandede bolscher!

"The Joneses" er udkommet på DVD den 21. september 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce