Aniston

The Hunger Games

Et nyt filmfænomen rammer biograferne i 2012.

The Hunger Games
Du har måske undret dig over, hvad det næste store filmfænomen skal blive, nu hvor Ringenes Herre, Harry Potter og Twilight alle er ved at være fortid.

Jamen det kan vi så afsløre, for den 22. marts 2012 får det super spændende nye fænomen, THE HUNGER GAMES, premiere i biografer over hele Danmark, mens resten af verden følger efter den 23. marts.
 
Filmen, THE HUNGER GAMES, er baseret på den første bog i trilogien om den stærke og frygtløse unge pige, Katniss, der forsøger at overleve i et ekstremt voldsomt, men også romantisk univers.

The Hunger Games 
I en nær fremtid, i ruinerne af dét, der engang var Nordamerika, tvinger staten Panem hvert år landets tolv distrikter til at sende en teenagedreng og -pige til at konkurrere i The Hunger Games.

The Hunger Games er en landsdækkende årlig mediebegivenhed, hvor de 24 deltagere skal kæmpe til døden mod hinanden, indtil kun én vinder står tilbage.

Spillet har ingen regler, Katniss og hendes medspiller fra distrikt 12, Peeta, er derfor tvunget til at stole på deres skarpe instinkter og den tvivlsomme mentorstøtte fra den fordrukne, tidligere vinder, Haymitch Abernathy.

Hvis de skal gøre sig forhåbninger om at overleve, står de over for umenneskelige beslutninger i arenaen, overlevelse overfor menneskelighed… - og liv overfor kærlighed.

Unge stjerner 
Hovedrollen i THE HUNGER GAMES, Katniss, spilles af den unge Jennifer Lawrence, der allerede har været Oscar®nomineret for sin rolle i Winter’s Bone (2010), og som siden har kunnet opleves i bl.a. X-Men: First Class (2011).

Hun får selskab i det dødsensfarlige spil af Josh Hutcherson (The Kids Are Alright, 2010) i rollen som medspilleren Peeta og Liam Hemsworth (The Last Song, 2010) som Gale. 

Filmen THE HUNGER GAMES er baseret på Suzanne Collins roman med samme titel (Dødsspillet på dansk).
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce