Aniston

The First Time

Kærlighed ved første hik udkommer som amerikansk ungdomskomedie. Vind den her!

11 år efter den første succesfulde film om Anja og Viktor kommer "Kærlighed ved første hik" nu som amerikanske komedie med titlen "The First Time". Du har chancen for at vinde den her på Aniston.dk.
The First Time
Den sjove komedie "The First Time" er en genindspilning af den første film om Anja og Viktor, der havde titlen "Kærlighed ved første hik".     

Det er den danskfødte Barbara Rothenborg, der har påtaget sig opgaven med at genskabe 'Kærlighed ved første hik' fra 1999 som en amerikansk ungdomskomedie med Scout Taylor-Compton og Devon Werkheiser som Anya og Victor, der står over for 'The First Time' - altså deres seksuelle debut. 

Regner Grasten, som er manden bag succes-filmene om Anja og Viktor, er selv executive producer på den amerikanske udgave af det danske filmhit, der altså kommer 11 år efter den oprindelige film. 

Håbløs teenageforelskelse
Historien i "The First Time" er den velkendte Anja og Viktor-historie. Nu hedder hovedpersonerne bare Anya og Victor...

Allerede første dag i high school bliver Victor således ramt af akut "Anya-it-is". Han bliver med andre ord hovedkulds og håbløst forelsket i den smukke Anya. 

Det hele er håbløst, fordi Anya er smuk, populær, kommer fra en velhavende familie og er i besiddelse af en vidunderlig sødme og uskyld - og går i afgangsklassen. 

Hun er på alle måder langt uden for grønskollingen Victors rækkevidde. 

Det gør det heller ikke nemmere, at hun allerede dater den smarte Peter, der kører i dyr sportsvogn, går i mærkevaretøj og har styr på det hele. Den slags kendsgerninger afskrækker imidlertid ikke Victor, som med klodset charme og lidt hjælp fra en fugleedderkop og sin og Anyas små brødre, der vil forvandle hans håbløse kærlighedseventyr til en katastrofefilm, til alles overraskelse kommer ind i varmen hos Anya. 

Men så er der jo lige det der med den første gang...  

"The First Time" kunne opleves i de danske biografer i januar og er netop udkommet på DVD den 3. august.

Vind "The First Time"
Du har netop nu chancen for at vinde "The First Time" på DVD her på Aniston.dk.

Konkurrencen løber frem til den 30. august 2010.

Klik her for at deltage!
ANNONCE
Del

Seneste nyt