Aniston

The Dukes of Hazzard

Drengerøvs-humor, når det er bedst

8 ud af 6 stjerner
Med en cocktail af hurtige biler, fart, ild, dynamit, dejlige damer, politi, skurke, biljagt, bonderøve, dårlig humor og drengerøve, ja så kan det ikke gå helt galt.
The Dukes of Hazzard
"The Dukes of Hazzard" kan vel beskrives som "Jackass" møder "Dumb and Dumber". Det er humor, hvor alle kan være med.

Handling

De skøre, hurtigkørende, gode, gamle fætre, Bo Duke (Seann William Scott) og Luke Duke (Johnny Knoxville), er på vejen igen i deres orange Dodge Charger, der nok er bedre kendt som "General Lee". Sammen med deres kusine, Daisy Duke (Jessica Simpson), sætter de Hazzard County på den anden ende, når de ræser vejene rundt og leverer hjemmebrændt - den mest velsmagende i hele Dixie - for deres onkel Jesse.

Fætrene har det med at komme over på den forkerte side af loven, og den lokale sherif og hans folk er ikke sene til at jagte dem tværs over staten, Georgia, gang på gang. Men end ikke det kan sætte en stopper for deres hasarderede kørsel og værtshusslagsmålene samt deres mange forsøg på at score de smukkeste bondepiger i Sydstaterne.

Men en dag finder Bo og Luke beviser på, at deres nabos grund er blevet ulovligt beslaglagt af den korrupte kommissær, Boss Hogg, og deres eneste chance for at beskytte hjembyen, Hazzard County, er at træde speederen i bund...

Skuespillere

Seann William Scott, der nok er mest kendt fra "American Pie" og "Dude, where is my car?" gør det rigtig godt i samspil med Johnny Knoxville, der er kendt fra "Jackass"-serien og filmen af samme navn.

Man har en forestilling om at opleve en masse underholdende ting, når man hører, at Johnny Knoxville er med, og man bliver ikke skuffet her. Biler, der flyver og bliver smadret, pengeskabe, der bliver slæbt efter en bil og slåskampe er bare en brøkdel af, hvad man møder i denne forrygende film.

Desværre for filmen har instruktøren, Jay Chandrasekhar, valgt Jessica Simpson til den kvindelige hovedrolle. Hun egner sig ikke som talende skuespiller. Hvis hun bare havde en rolle, hvor hun skulle se godt ud, virke blond og vise sine kvindelige former, så ville hun være god, men ikke når man tilføjer replikker.

Bedømmelse

"The Dukes of Hazzard" er helt klart en drengerøvs-film, og hvis man har lyst til at se en god komedie, der er krydret med lidt action, så er "The Dukes of Hazzard" helt klart en film, man skal vælge.

Den får fire poter, fordi der går lidt tid, før den ordentligt går i gang, og før man finder ud af, hvad filmen egentlig handler om. En anden grund til, at den får fire er på grund af Jessica Simpsons manglende skuespil.

"The Dukes of Hazzard" har premiere fredag den 7. oktober 2005 i alle landets biografer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt