Aniston

The Cold Light of Day

Når verden pludseligt falder ned om ørerne på dig.

3 ud af 6 stjerner
The Cold Light of Day
Er dine forældre dem, du tror, de er? 

Will Shaw får sig i hvert tilfælde lidt af en overraskelse, da han tager fri fra en stresset hverdag for at holde ferie med sin familie.

Intet er nemlig, som han ellers tror, inden han ender i Middelhavet på en båd med den kære familie.

For selvom Will måske ikke er specielt tæt på sine forældre, så tror han da alligevel, han ved, hvem de er. Men det gør han ikke!

En uventet virkelighed
Ferieidyllen får nemlig meget hurtigt en ende, da Wills familie pludselig bliver kidnappet af agenter, der tilsyneladende er på jagt efter en mappe.

Politiet ser ud til at have del i det hele, og Will finder pludselig ud af, at hans far er CIA-agent.

Herefter følger en hektisk jagt gennem Madrids gader, hvor Will både er jæger og jaget. Og han aner ikke, hvem han kan stole på i denne helt nye og uventede virkelighed.

Endnu en actionfilm
"The Cold Light of Day" er action fra ende til anden. Der er gang i den, der bliver skudt, faldet, rusket og løbet rundt. Og det giver en god fart til filmen.

Men alligevel er den meget som utallige andre film inden for genren. Hvilket gør den seværdig men ikke særlig og ikke meget andet end "endnu en actionfilm":

Min største anke må dog være, at Bruce Willis desværre, endnu engang, er blevet tildelt en ganske lille birolle, og at hans action-gen, der ellers kan løfte selv den dårligste film, dermed desværre slet slet ikke fylder nok.


"The Cold Light of Day" er udkommet på dvd den 23. oktober 2012.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce