Aniston

The Body Shop

Anmeldelse af en masse lækre produkter fra The Body Shop!

The Body Shop er en landsdækkende kæde, og deres udvalg er stort! De har simpelthen alt, hvad enhver pige kunne ønske sig inden for makeup og kropspleje! Og deres principper omkring dyreforsøg og menneskerettigheder gør bare deres produkter endnu mere attraktive. Denne gang handler makeup-anmeldelsen om lækker fest-makeup!

ANNONCE
The Body Shop
The Body Shop
Denne gang er det "The Body Shop", som det handler om. Butikken, som er verdenskendt med deres principper og værdier omkring menneskerettigheder og dyreforsøg. De har efterhånden åbnet 2000 forretninger i 53 forskellige lande, og her i marts 2006 fylder butikken 30 år.

"The Body Shop" sendte mig en kasse med en masse lækkert makeup, og jeg slap alt, hvad jeg havde i hænderne, for straks at prøve produkterne. Det hele så så spændende ud, og jeg vidste nærmest ikke, hvor jeg skulle starte. Men fik da startet med det mest logiske, nemlig foundationen!

Foundation
Den foundation, som "The Body Shop" havde sendt med, var "Moisture Face Base 04". En rigtig lækker foundation faktisk. Jeg blev noget overrasket over den på grund af dens simple look, men man skal jo heller ikke altid gå efter udseendet!

Den fugter huden nøjagtig, som reklamen siger, og den trænger rigtig godt ind. Den er lavet til normal hud, (hvad det så end er?), og til tør hud. Men uanset hvad, så råder jeg jer jo altid til at bruge en fugtende creme inden, og det vil jeg også gøre denne gang. Og mest fordi det hjælper med at glatte foundationen ordentlig ud.

"Moisture Face Base 04" er en god foundation og et godt underlag til en god festmakeup. Og kombinerer du den med "The Body Shops" "Glow Enhancer", får du et rigtig godt resultat! "Glow Enhancer" er en hvid creme, som du enten kan bruge uden foundation eller ovenpå din foundation.

Bruger du den ovenpå, hvilket er en rigtig god idé, kan du meget let fjerne makeup-kanten, som alle piger vist kender. Den jævner makeuppen, og den har faktisk også en anden rigtig god funktion: Den holder nemlig også på din pudder! Rigtig fed detalje, som ikke ret mange foundations formår!

Med "Glow Enhancer" bliver dit underlag til festmakeuppen rigtig god, og du får virkelig lyst til at gøre det helt store ud af dig selv, fordi det er så nemt at glatte ud, og fordi din hud ser rigtig godt ud!

Blusher
Til festmakeuppen hører der jo også blusher til, og "The Body Shops Cheek Colour" er et rigtig godt valg. Den lægger sig med et enkelt strøg, der hvor den skal, og dine kinder kommer til at se rigtig lækre ud og fremhæver kindbenene rigtig godt.

Den har en lækker konsistens og lægger sig godt på huden. Den er langt mere cremet end en normal blusher, uden at den er for fedtet.

Men nu hvor underlaget er lavet, og med disse tre produkter er det et rigtig godt underlag, så kommer jo det, som det hele handler om til festen. Øjnene! Dem, som du skal bruge til at flirte med ham fyren, som du er kigget efter længe!
ANNONCE
The Body Shop
Lækre farver
"The Body Shop" havde valgt tre forskellige farver fra deres "Eye Shimmer" serie, som var "Gold", "Emerald" og "Black". Udover disse havde de også valgt en "Shimmer Cube" med fire forskellige farver i. Alle sammen ovre i det brun-guld-agtige look. Rigtig lækre farver.

Og der er jo tusinde måder at kombinere disse på! Men jeg startede med det tip, som jeg havde fået fra "The Body Shop":

Start med at lægge den sorte på. Vær ikke bange for at lægge et godt lag på, dog ikke for langt op mod brynet.

Derefter lægger du Emerald ovenpå og ja, man får sig lidt af et chok! Den bliver nemlig til den her virkelig fede grønne farve, med et kamæleonskær. Du kan gnide det lidt ud med en finger, så det ikke ser så "malet" ud, og du kan gøre den lysere ved at komme mere "Emerald" på.

Du kan også prøve at bruge "Gold" i stedet for "Emerald". Den giver også et kamæleonskær, men mere ovre i den gule nuance. Disse to resultater er nogle virkelig gode farver, som er rigtig gode, hvis du virkelig ønsker at fremhæve dine øjne. De er meget udfordrende, men samtidig virkelig flotte. Det grønne skær er især rigtig god til brune øjne!

Af alle disse farver var jeg især vild med "Shimmer Cuben", for farvekombinationen var virkelig god!

Farvernes navne kan måske sige lidt om, hvordan de rigtig ser ud: "Honeycomb", "Dark Chocolate", "Marshmallow" og "Choc Chip". Nogle lækre brune farver, som passer rigtig godt til store øjne og til dig, som godt kan lide at lege lidt med farverne.

Med de fire farver, som er i "Cuben", kan du kombinere mange forskellige looks. Mit favorit look indtil videre er den meget mørke "Dark Chocolate" sammen med "Honeycomb". Start med at lægge den mørke nederst på øjenlåget og derefter den lyse øverst. Gnid dem lidt op i hinanden med en finger, så har du faktisk et rigtig lækker aftenlook.

Du kan også bruge flere end to farver ad gangen, og der er faktisk rigtig mange gode muligheder med denne her "Shimmer Cube". Den kan sagtens kombineres med de tre andre farver også. Den sorte er rigtig god sammen med Cubens guld. Det kan skabe et rigtig frækt look, og jo mere farve, du kommer på, jo mere bemærkelsesværdigt er det. Så kan du jo selv bestemme, hvor meget opmærksomhed du vil skabe.

Men for at sætte prikken over i'et har "The Body Shop" lavet "Brilliance Powder". Den er en børste med pudder i et rør bag ved børsten. I røret er der en let, gylden pudder med en masse dejlig glimmer i. Du kan vælge at komme det i hele ansigtet, på kroppen eller bare omkring øjnene. Det giver glans til dit ansigt på en helt speciel måde, og det holder rigtig længe!

Eyeliner og Mascara
Men ingen festmakeup uden eyeliner. Eller, det er jo egentlig op til dig selv, men jeg synes, det er noget af det, som er det tiltrækkende ved øjnene udover farverne. Og du kan snildt bruge "Eye Definer". Den er blød, holdbar og virkelig lækker. Brug den ovenpå øjet langs vippekanten, og hvis du bruger de brune farver sammen med den, kan du sagtens gnide den lidt ud sammen med farverne for at skabe et rigtig lækkert look.

Brug også "Eye Definer" langs den nederste våde vippekant for at indramme øjet. Den er virkelig holdbar, og samtidig er den nem at få af med lidt øjenmakeupfjerner. Den svider ikke, hvis du få lidt i øjet, og rammer du forkert, kan du sagtens fjerne det med et vatpind igen.

Og sidst, men ikke mindst: Mascara! "The Body Shop" har lavet "Define And Lengthen Mascara", som ikke må undervurderes på dens ganske simple look. Den er rigtig god til at lave tykke og lange vipper. Pas på med at lægge for mange lag på for hurtigt, for så har den en tendens til at klumpe. Læg et par lag, lad det tørre og læg så lidt på igen.
ANNONCE
The Body Shop
Men, der skal faktisk ikke ret meget på, før du har nogle rigtig dejlige vipper, som sammen med "Eye Definer" indrammer øjnene perfekt, og sammen med de nævnte farver har du nogle rigtig fede øjne!

Ikke mange dårlige ord har fundet vej til denne anmeldelse, men det er der jo en grund til. "The Body Shop" har udvalgt nogle rigtig gode produkter, som passer rigtig godt sammen, og som er perfekte til en lækker aftenmakeup.

Priser
Til sidst har vi lige en prisliste på produkterne:
  • Shimmer Cube: 185 kroner
  • Eye Shimmer: 80 kroner
  • Eye Definer: 65 kroner
  • Define & Lengthen Mascara: 90 kroner
  • Brilliance Powder: 175 kroner
  • Moisture Face: 130 kroner
  • Glow Enhancer: 125 kroner
  • Cheek Colour: 95 kroner
Priserne, synes selv en fattig studerende som mig, er rimelige, for produkterne er virkelig holdbare, og der er meget af det. Desuden er "The Body Shop" jo en forretning med mange principper og værdier, hvilket giver en god samvittighed, når man går ud fra butikken.

Der er al mulig grund til nu at spurte ned i den nærmeste "The Body Shop" og bruge resten af din månedsløn. 

God fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce