Aniston

The Body Shop siger: Jeg bestemmer selv!

Kvindekamp i The Body Shop i dag.

The Body Shop siger: Jeg bestemmer selv!
I dag er det kvindernes internationale kampdag.

Det er ikke sikkert, du vidste det, for dagen markeres ikke specielt markant længere - og nok slet ikke af den yngre generation.

Men hos The Body Shop kan du få lidt kampdag serveret på en ny og frisk facon - og med mulighed for at støtte en god sag.

"Vi sender mændene hjem!"
”Vi holder rigtigt meget af vores mandlige kolleger, men den 8. marts bestemmer kvinderne alt hos The Body Shop, og derfor giver vi vores administrerende direktør og de øvrige mandlige kolleger en fridag,” fortæller Marianne Gulløv, der er PR-manager hos The Body Shop.
 
Det er dog én af de ting, der sker i dag i The Body Shops butikker landet over.

Her hylder de nemlig kvinderne og fejrer den internationale kvindedag ved at uddele badges med ordene Jeg bestemmer selv” og de donerer 10 pct. af dagens salg til kvindekrisecentre i Danmark.
 
”Vi vil ikke kun hylde de kvinder, der banede vejen for os, eller dem der bestemmer selv. Vi ønsker også at hylde og støtte op om de kvinder, der har bestemt sig for at flygte fra vold og undertrykkelse. Vi håber, at vi med vores donation kan være med til at give dem den støtte det kræver for at begynde eller holde fast på et nyt og bedre liv,” slutter Marianne Gulløv.
 
Hos The Body Shop har alle fuldtidsansatte seks frivillige arbejdsdage om året, hvor firmaet betaler den ansatte for at deltage i velgørende arbejde. De kvindelige ansatte har denne dag mulighed for at bruge en af disse dage, når de deltager i en af de mange demonstrationer rundt om i landet.
ANNONCE
The Body Shop siger: Jeg bestemmer selv!
Del

Seneste nyt

Annonce