Aniston

The Body Shop fylder 30

Fødselsdag med tilbud og muligheden for at støtte det gode formål.

The Body Shop fylder 30
The Body Shop synes, i modsætning til mange af os andre, at det er skønt at fylde 30.

Ja faktisk er den "voksne" kæde med de velkendte Body Butters og andet skønhedslir så glade for at fylde rundt, at de fejrer det ved at glæde både dig og andre.

30 dage med 30 %
I 30 år har The Body Shop Danmark solgt deres produkter, støttet leverandører med fair handel og ikke mindst haft fokus på at hjælpe miljøet, dyr og mennesker, som har det svært.  

Derfor fejrer The Body Shop-butikkerne nu, at det er muligt at være en etisk virksomhed, hvor mennesker og værdier er lige så vigtige som produkter og indtjening.

Det vil alt sammen blive fejret i hele 30 dage, hvor du som kunde kan købe de 30 bedstsælgende produkter i The Body Shop med 30 % rabat.

Gaver til kundeklubmedlemmer
Dørene blev slået op for hele herligheden i går og fortsætter til den 7. juni.

Udover gode tilbud vil du i denne periode også kunne opleve en masse ekstra og spændende aktiviteter i butikkerne.

Det skal nemlig ikke gå stille for sig, når et skønhedsbrand fylder rundt.  

Udover de gode tilbud får alle Love Your Body kundeklubmedlemmer en ekstra lille gave, når de handler i fødselsdagsperioden.  

The Body Shop har altid slået sig som det etiske skønhedsbrand. Traditionen tro er der derfor heller ingen fest hos The Body Shop uden en indsamling til et godt formål. Denne gang går skillingen til børnene.

Anita Roddicks succeshistorie
Da Anita Roddick åbnede sin første butik i Brighton i 1976, havde hun næppe regnet med, at den 35 år efter havde formeret sig til 2500 butikker i 65 lande - og dermed altså også i Danmark.

Anita Roddick bliver ofte citeret, og et af de citater, der kunne være opskriften på succes og årsag til, at The Body Shop Danmark kan fejre 30 år er: 

'To succeed you have to believe in something with such a passion that it becomes a reality.'
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce