Aniston

The Body Shop flower power håndpleje

Giv dine hænder ekstra styrke til at modstå vinterkulden.

The Body Shop flower power håndpleje
Efterår og vinter er ofte den tid, hvor mange oplever at få ekstra tørre hænder på grund af kulden. Men en håndcreme kan skam være god hele året rundt.

The Body Shops serie af flower power håndplejeprodukter er udarbejdet til nogle af de forskellige gener, som vi kvinder (og sikkert også mænd??) ofte døjer med, når det kommer til vores hænder.

Vil du således holde dine hænder unge og bløde som rosenblade? Eller vil du beskytte mod uensartet hud på hænderne? Eller er dine hænder bare ekstremt tørre?

Hjælpen får du fra The Body Shop.

Naturlige serier
Vinteren er netop den tid, hvor du bør pleje dine hænder ekstra meget, og til det formål har The Body Shop altså en serie med produkter, som er målrettet hænderne.

Den ene serie er baseret på hamp, den anden på roser, og den tredje på mandler.

Alt sammen dejlige, naturlige ingredienser, som har naturlige styrker fra naturens side.

Wild Rose
Håndplejeserien med roser er til moden hud.

Den er til dig, der vil genvinde dine hænders ungdom, og som vil ensarte hudtonen, så hænderne føles velplejede og bløde.

I serien Wild Rose findes en Wild Rose Caring Hand Wash, Wild Rose Hand Cream med SPF 15, som er med til at beskytte din hud mod solens skarpe stråler, Wild Rose Targeted Hand Oil og Wild Rose Nourishing Hand Butter.
ANNONCE
The Body Shop flower power håndpleje
ANNONCE
Almond
Mandelolie er blevet tilskrevet mange gode egenskaber, og Almond-håndplejeserien er da også den mest alsidige i The Body Shops sortiment af Flower Power håndpleje.

Almond giver fugt til både negle og hænder, og serien er til dig, som har tendens til tørre hænder og skøre negle, der nemt flækker eller knækker.

I serien findes Almond Conditioning Hand Wash, Almond Hand & Nail Cream, Almond Nail and Cuticle Oil og Almond Hand & Nail Butter.

Hemp
The Body Shops hamp-håndplejeprodukter er ikke helt nye. Jeg har sværget til Hemp Hand Protector i nogen tid efterhånden. Specielt om vinteren.

Serien er til meget tør hud og giver straks fugt til udtørrede hænder.

I serien findes, udover Hemp Hand Protector, også en Hemp Mousturising Hand Wash, Hemp Hand Oil og Hemp Intensive Hand Butter.


The Body Shops flower power håndplejeprodukter har en vejl. udsalgspris fra 75 kr. og er netop landet i handlen.
 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce