Aniston

The Body Shop Cleanse Gel

Aniston.dk har testet den handy lille hygiejnenyhed fra The Body Shop.

The Body Shop Cleanse Gel
Har du nogensinde tænkt over, hvor mange bakterier der florerer på dine hænder gennem en helt normal dag? Bakterier fra håndtaget på toilettet, fra din tastatur, din telefon, dine husdyr ... man kunne blive ved.

Alle de bakterier kan føre til, at du bliver syg og dårlig - selvom nogle af dem naturligvis også er med til at booste dit immunforsvar.

Men hvis du vil komme forkølelse og influenza i forkøbet, så skal du enten vaske hænder hele tiden og konstant eller bruge en form for håndsprit.

Problemet er bare, at de fleste former for håndsprit udtørrer huden. Og så kan det godt være, man er rask, men man har enormt tørre hænder!

Ny og nænsom håndsprit
The Body Shop har dog netop lanceret en ny type håndsprit i små, taskevenlige flasker, hvis indhold ikke virker udtørrende på huden.

Nyheden hedder Hand Cleanse Gel og er lige landet i handlen.

Den små flasker indeholder håndgel, som renser for baktusser, men som altså ikke udtørrer huden. Og så er der fire forskellige dufte at vælge imellem: "Strawberry", "Mango", "Sweet Lemon" og "Pink Grapefruit".

Rene hænder på farten
De små antibakterielle fætre er lige til at have med i tasken, for de er ret små. På den måde kan du altid lige få renset hænder, mens du er på farten.

Du behøver ikke spare på de gode sager, for The Body Shop Hand Cleanse Gel er nænsom mod hænderne, trods den let sprittede duft.


The Body Shop Hand Cleanse Gel har en vejl. udsalgspris på 40 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE