Aniston

"The Blonde Salad" bliver ambassadør for Redken

Modeikonet tilfører lidt ekstra fashion til hårplejebrandet.

"The Blonde Salad" bliver ambassadør for Redken

Følger du med i det internationale modenyheder, så kender du måske Chiara Ferrani alias The Blonde Salad.

Bloggeren og modeikonet er nemlig blandt andet fast inventar ved modeuger rundt omkring i verden og tilfører dagligt inspiration til mere end 600.000 følgere på Instagram.

Og nu udvider den fashionable unge dame sit portefølje som Redkens nye Global Fashion Ambassador.

Med styling af Redkens Global Styling Director, Guido, vil således Chiara være frontmodel for den såkaldte "The Front Row Facets"-kampagnen, som er en serie af looks inspireret af den eksklusive Diamond Oil-kollektion, som forventes lanceret på det Europæiske marked i sensommeren. 

Som del af samarbejdet med Redken-teamet, er Chiara allerede blevet spottet til New York Fashion Week med et ”Faux Factor” look fra kampagnen, og hun vil ligeledes befinde sig på ”front row” til Fashion Week i Milano og Paris med spændende håropsætninger og stylinger kreeret af Guido.

ANNONCE
Chiara Ferragni er 25 år, læser jura på fuldtid samtidig med, at hun er prisvindende blogger og fashionista med stort ”F”.

Hendes varemærke er hendes blonde lokker og hendes eminente sans for mode.

Chiara’s blog ”The Blonde Salad”, som leverer et opfriskende miks af mode og livsstilsemner, bliver fulgt af læsere rundt omkring i verdenen og har mere end 110.000 visninger og 60.000 besøgende om dagen og over 9.000.000 eksponeringer om måneden.

Besøg The Blonde Salad her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce