Aniston

The Beer Machine

En øl brygge revolution til alle øl interesserede, og den ultimative julegave til manden

Nu kan du blive din helt egen øl brygmester og producere øl som mikrobryggerierne.
The Beer Machine
Nu har alle i de private hjem en chance for at brygge deres helt egen og meget velsmagende øl. Med det meget interessante produkt The Beer Machine er man i kraft af det unikke design og funktion i stand til at kunne brygge øl i løbet af syv-ti dage. Alt hvad der skal bruges er The Beer Machine, en pose ølmix og gær der medfølger og endelig ti liter vand fra vandhanen.

Thomas Jørsfeldt, som er importør af The Beer Machine og tilbehør i Danmark, udtaler at maskinen er intet mindre end en øl brygge revolution. Han tilføjer, at hvor den traditionelle hobby brygning er temmelig tidskrævende og til en vis grad besværlig, så foregår det hele nemt og ligetil i The Beer Machine indenfor syv-ti dage. Her kan alle være med. Den både gærer, karboniserer (hvilket betyder at tilføre øllet kulsyre) og konserverer øllet i én og samme gang. Øllets holdbarhed er op til seks måneder i maskinen.

"Tænk på den fornøjelse det vil være at kunne invitere nogle venner eller naboer over til et glas velsmagende friskskummende øl og samtidig kunne fortælle, at du selv har brygget det" kommenterer Thomas.

En anden stor fordel er, at man kan tappe præcist den mængde øl man synes man har lyst til. Øllet kan fyldes på flasker, men det er ikke nødvendigt. Det bibeholder bedst sin friske smag og aroma i maskinen. 

Yderligere tilføjer Thomas, at ølbrygninen er meget simpelt og den foregår ved hjælp af helt naturlige biologiske processer. Indholdet i alle ølmix'ene er sammensat af helt naturlige ingredienser og det indeholder ingen tilsætningsstoffer.

Ølmix'en består af malt og humle ekstrakt i pulver form. Når vand, ølmix og ølgær tilsættes, begynder gæren at omdanne sukkerstofferne i malten til alkohol. I denne proces dannes der helt naturligt kulsyre (CO2). Denne kulsyre forbliver under tryk i beholderen, dog justeret af den indbyggede tryk ventil. Efter 3-5 dage har gæren omdannet sukkeret til alkohol og det er nu tid til at sætte bryggen i køleskabet. Når øllet nedkøles øges optagelsen af CO2.

Thomas Jørsfeldt oplyser at ølkvaliteten er tæt på smagen, som de noget større mikrobryggerier også sælger. Og så til en pris på under 4 kroner pr. 33 cl. øl. Der findes for tiden ca. 16 forskellige øl typer, hvoraf de ni typer foreløbig sælges i Danmark.
ANNONCE
Del

Seneste nyt