Aniston

The Avengers 3D

It is time!

6 ud af 6 stjerner
The Avengers 3D
Nu er filmen her endelig. Filmen hvor verdens største superhelte mødes og kæmper sammen for at redde verden fra udryddelse.

En særlig hær
Da verdens sikkerhed bliver truet, og der ikke er andre muligheder, ser lederen af S.H.I.E.L.D, Nick Fury sig nødsaget til at samle en gruppe af bemærkelsesværdige mennesker, som kan kæmpe de kampe, ingen andre kan.

Disse bemærkelsesværdige personer består af: Iron Man, The Hulk, Captain America, Thor, Black Widow og Hawkeeye. Disse superhelte skal tage kampen op mod Thors halvbror Loke, som stadig føler sig snydt for tronen af hans forhenværende familie i Asgård.

Han står dog ikke alene, men bringer med sig en hær, som aldrig set mage til før.
ANNONCE
Perfekt oplevelse
Det bliver begyndelsen på en helt igennem fantastisk film, som tager dig med på en visuel og gennemtænkt rejse, hvor det ikke kun handler om at sprænge ting i luften, på de mest medrivende måder, men hvor der også er plads til følelser, hvilket er med til at gøre den til en af årets bedste film.

Og for at gøre det hele en tand bedre, så er alt dette i vellykket 3D.

Det er gennemtænkt, varieret og smukt at se på. Det er ganske enkelt en perfekt oplevelse.
ANNONCE
Marvel Studios bringer med The Avengers en hel ny filmæra til verden. For et team up af den her slags er aldrig før set på film.


The Avengers havde premiere d. 26 april.
Del

Seneste nyt

ANNONCE