Aniston

The American

Når George Clooneys lækkerhed bare ikke er nok!

3 ud af 6 stjerner
The American
George Clooney og det smukke Norditalien i en og samme film. Det kan da næsten ikke gå galt!

Men det gør det desværre i "The American".

En lejemorder på ferie
Jack, der spilles af George Clooney, er lejemorder. Han er konstant på farten og altid alene - som en lejemorder nu er.

Han er muskuløs og Clooney-lækker, og så har han netop overstået en opgave i Sverige, som endte mere voldsomt end forventet, og nu er Jack så taget til en lille italiensk landsby for at gemme sig og trække vejret lidt.

Men lejemordere kan åbenbart ikke sådan holde ferie. I hvert fald ender han hurtigt med at acceptere en ny opgave, hvor han skal konstruere et våben for den mystiske Mathilde.

De sædvanlige farer
Jack formår dog at have lidt fritid. Denne tilbringer han sammen med sin nye ven: Den lokale præst Fader Benedetto og den smukke prostituerede Clara.

Jack slapper af og nyder livet, fordi han tror, han er fri for de sædvanlige farer i hans liv, men ved at forlade det ensomme nomadeliv og træde ud af skyggerne, er Jack måske på vej til at udfordre skæbnen.

Actionfri actionfilm
"The American" er desværre ret uoriginal.

Den ligner mange andre film i genren og overrasker ikke på nogen måde.

Den er baseret på forestillingen om den ensomme og koldblodige lejemorder og de personlige problemer, som sådan en nu har.

"The American" skulle vist i øvrigt forestille at være en actionfilm, men det er den meget langsomme af slagsen. Ja, det mest actionprægede er vist den meget lange og detaljerede sexscene et stykke inde i filmen, men selvom den er med Geroge Clooney, kan den altså ikke løfte filmen synderligt.

"The American" er udkommet på dvd den 15. februar 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt