Aniston

Tenson

Eftertragtet klassiker i nyt design

Regnfrakken er tilbage igen! Tensons nye lidt længere damemodel er et stykke beklædning, mange har gået og savnet. Med sit faconsyede, klassiske snit vil Olivia hurtigt blive en elegant favoritfrakke til brug i al slags vejr.

Tenson
Nu kan også den, der godt kan lide at bruge nederdel eller kjole, beskytte sig effektivt mod regn og blæst - uden at miste fornemmelsen af at være velklædt.

"Frakken har et tidløst, klassisk og kvindeligt snit, samtidig med den er moderne og ser sporty ud. Det er ganske enkelt et stykke hverdagstøj," siger designeren Riste Sokolov.

Siden 1950'erne har varemærket Tenson stået for regntøj af højeste kvalitet. Olivias yderstof er fremstillet af det patenterede MPC-materiale, som betyder, at tøjet er vind- og vandtæt med tapede sømme. Samtidig bevirker det, at stoffet "ånder" og kan bortventilere varme og kondens.

"Det, der kendetegner denne model, er, at vi har givet yderstoffet struktur; det er nemlig ikke helt glat."

Traditionen tro kombinerer Tenson design, teknik og materialer med en række velgennemtænkte detaljer.For Olivias vedkommende indebærer det en lidt højere, beskyttende krave, som let kan strammes til og en aftagelige hætte, der kan justeres med en smart enhåndsbetjening.  Også taljen og ærmeafslutningerne er nemme at regulere.

Trods det kropsnære snit føles Olivia rummelig og bekvem med en bevægelighed, der bliver garanteret af såvel en to-vejs lynlås som de formede ærmer. Modellen indgår i Tensons forårskollektion 2007 og vil være i butikkerne fra februar måned.

Regntøj Olivia:
Halvlang damemodel med regulerbar krave og hætte.
Materiale: Yderstof med struktur i MPC. Mesh- og polyesterfor.
Længde bagtil: 106 cm.
Farver: Crimsonrød, kornblå, sort og khakigrå.
Størrelse: Fra 34 til 46.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce