Aniston

Teenpower

Teenagere vilde med coaching

Kurser og coaching specielt for teenagere er et hit. "Jeg accepterer mig selv meget mere nu og er blevet stærkere", fortæller en pige på 15, efter at have deltaget på kurset Teenpower, der afholdes i Hillerød, Århus og København i august og september.

Teenpower
Der har været overvældende interesse for teenagecoaching og kurset Teenpower, som gik i luften i København og Århus tidligere i år. Pia Beck Rydahl, teenagecoach og indehaver af Hverdagens Helte, vurderer at det skyldes formen.
 
"Det er en sjov, udfordrende og effektiv måde at kigge på sig selv. Flere af de unge starter lidt tøvende, men så pludselig finder de ud af at det virker. Det er fantastisk at opleve. For dem, men også for mig".
 
De unge vælger det selv
Målet med både coaching og kurset er, at de unge lærer sig selv bedre at kende, og får dannet et selvbillede, der styrker dem. Det giver en styrket selvfølelse - og mod til at gøre de ting i livet, de sætter sig for.

Kurset foregår over tre sene eftermiddage, mens coaching kan vælges i forløb af fem eller ti gange og foregå over telefonen eller hos Hverdagens Helte i Hørsholm eller København. Og selv om mor og far synes det er en god idé med kursus eller coaching, skal de unge selv vælge det. Ellers virker det ikke, vurderer Pia Beck Rydahl.

"Det kræver at du er villig til at udvikle dig og skabe nyt i livet".
 
Ny styrke og bedre selvværd
Og det virker åbenbart, hvis man skal tro de tilbagemeldinger, der kommer fra de unge: "Jeg har lært at åbne mere op over for folk og se positivt på mig selv", fortæller Camilla på 16 år, mens Daniel på 18 siger, at han har lært sig selv bedre at kende. Anja på 15 er enig og tilføjer: "Jeg har lært at tro på mig selv mere. Jeg accepterer mig selv meget mere nu og er blevet "stærkere".
 
Hvis du vil vide mere
Pia Beck Rydahl
Telefon: 31 10 33 03
E-mail: [email protected]
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce