Aniston

Teenagehud som voksen?

Kan det nu også være meningen?

Moisturizer Normal Skin fra Danish Skin Care. - Teenagehud som voksen? Moisturizer Normal Skin fra Danish Skin Care.
Forleden fik jeg en pressemeddelelse, som omhandlede teenagehud. Pressemeddelelsen var fra Danish Skin Care, som jeg tidligere har været i kontakt med i forbindelse med, at jeg (nærmest) har hud som en teenager. I hvert fald har min hud tendens til at blive fedtet, til bumser og andre irriterende urenheder.

Pressemeddelelsen indeholdte tre gode råd eller trin, om man vil, som, jeg synes, er gode at have med sig - uanset om man er teenager eller voksen med problemhud.

***

Trin 1: Rengør
Hvis ens ansigt er beskidt og fedtet, kan de aktive hudplejeprodukter ikke virke effektivt. Start derfor altid hudplejerutinen (morgen og aften) med at rense ansigtet med et mildt renseprodukt.

OBS: Det er en stor fejltagelse at tro, at skrappe hudplejeprodukter er bedst - de kan ofte gøre mere skade end gavn ved at irritere huden og dermed generere nye udbrud.

Trin 2: Bekæmp
Hud afstøder konstant døde hudceller, som kan sætte sig fast i hudens porer samt på hudens overflade. Når dette sker, har bumser gode forudsætninger for at blomstre. På daglig basis bør man derfor anvende en effektiv BHA (salicylsyre) eksfoliering, som dramatisk vil mindske fremkomsten af nye bumser og være med til at dræbe nuværende udbrud.

OBS: Man bør altid undgå en skrub med korn eller sten, da det vil være alt for hårdt for huden.

Trin 3: Plej
Da bumser og uren hud er en betændelsestilstand i huden, bør man dagligt beskytte og genopbygge den med effektive og beroligende ingredienser. Produktet man bruger skal desuden være tilpasset ens hudtype - folk med tør hud kan sagtens have problemer med bumser og skal selvfølgelig bruge produkter dertil for ikke at udtørre og derved irritere huden. Ligesom folk med fedtet hud, som størstedelen af akneramte har, bør bruge produktet udviklet til fedtet hud.

OBS: Du har brug for de samme beskyttende ingredienser om natten som om dagen. Om dagen bør du blot sørge for altid at bruge solbeskyttelse. Den ENESTE forskel på dag- og natcreme bør altså være solfaktor!

***

Det var de tre råd, som, jeg synes, er værd at have in mente.

Jeg er i øvrigt af den overbevisning, at Danish Skin Care er en pålidelig kilde, når det handler om hudpleje, netop fordi de i sin tid anbefalede mig deres ansigtscreme, som jeg har brugt i en længere periode, og som faktisk har gjort en lille forskel på min hud. Min hud er stadig ikke lækker og problemfri, bevares. Men det skal nok også mere end et mirakel til, hvilket jeg ikke forventer fra nogen som helst hudplejeproducent.

Cremen er i øvrigt ikke nogen speciel og fanzy creme. Nej, det er blot Danish Skin Cares Moisturizer Normal Skin. Men den virker! Og så er den i øvrigt helt duftfri, let på huden og hygiejnisk, fordi den kommer i en beholder med pumpe.


Se evt. mere om Danish Skin Care her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce