Aniston

Teenage-idolet er tilbage

Danny Kool gør comeback

Teenage-idolet er tilbage
Danny Disco og Shamanen er det nye par inden for den elektroniske genre. Første udspil er en nyfortolkning af et gammelt Gnags-nummer.

Den tidligere barnestjerne Danny Kool, med det borgerlige navn Daniel Sørensen, gør nu comeback på den danske musikscene - denne gang under navnet Danny Disco. Han er teamet op med Shamanen, der i hverdagen bærer navnet Eduardo Romero. 

Daniel har rødder i Malaysia, og har optrådt siden han var tre år gammel, sammen med sine to søskende Heidi og Saseline, der sidenhen dannede den danske pop-duo S.O.A.P. 

I 1998 udgav han som 12årig sin første single, Danny's Jul, som blev fulgt op af debutpladen Danny Kool, der solgte 80.000 eksemplarer. Mest kendt er storhittet Senorita, der for alvor slog hans status som teenage-idol fast. Siden har han ikke selv stået i front, men har aldrig sluppet musikken, og har produceret, blandt andet for de to S.O.A.P.-søskende og deres solo-projekter. 

Eduardo er vokset op i Danmark med forældre fra Chile. Han har været bidt af en gal hip-hopper siden han var 15 år gammel og sidenhen Produceret og remixet musik for en lang række af danske kunstnere, blandt andet USO, Negash Ali, Alexander Brown , blandt mange andre. For ti år siden opstod fasinationen for elektronisk musik, som han sidenhen har blandet med hip-hoppen.

Eduardo har som DJ spillet på Århus' første hip-hop klub Colorz og har derudover spillet på blandt andet Spektrum, Kupe, Pacha i Sharm El Shiek, Sensation White i Parken og Buddah Bar. 

Når de i dag går på scenen er det med Danny Disco bag mikrofonen og Shamanen som DJ. 

Den første single fra de to hedder Danmark og er en nyfortolkning af det gamle Gnags-nummer af samme navn. Nummeret handler om rummelighed og om at holde Danmark åbent og imødekommende for folk udefra. Noget der ligger de to musikere meget på sinde, med deres egne baggrunde fra Chile og Malaysia.

Få en forsmag på Danmark herunder, eller download sommerens store hit her
ANNONCE
Teenage-idolet er tilbage
Del

Seneste nyt