Aniston

Ted Bundy #1

Er seriemorder, der charmerede sig ind på sine ofre. Han brugte ofte en gipsarm og bad om hjælp

Den mest skræmmende af alle seriemordere: en flot, veluddannet psykopat. Som forfulgte og myrdede unge universitets-kvinder. Hvem ville have gættet ondskaben i hans indre?

Hans tidlige år
Ted Bundy #1
Ted Bundy blev født den 24. november 1946. Kort efter han blev født, flyttede Ted og hans mor til Philadelphia for at bo hos hans bedsteforældre. Han voksede op i den tro, at hans mormor var hans mor, morfar hans far, og hans mor hans søster. Da Ted var omkring 4 år, flyttede han sammen med sin mor ind hos nogle bekendte i Washington. Et år efter blev moren gift med en Johnnie Culpepper Bundy. Morens nye mand prøvede at blive et godt forbillede for Ted; han lavede far og søn ting, men Ted bed ikke på krogen. Den eneste mand han havde respekt for, var hans morfar.

Som ung var Ted meget genert, og han blev ofte drillet. Hans venner fra High School husker Ted som en populær fyr, i forhold til Junior High. Selv med det generte ydre, var han meget velklædt og høflig. Ingen husker, at han havde nogen kæreste gennem den tid. Hans interesser lå andre steder, så som ski og politik.

Derhjemme blev der ikke snakket om personlige ting, som sex og udvikling. Men trods det virkede han ikke anderledes end alle de andre børn. Men han var forfulgt af angst og fortvivlelse, som han selv fandt ud af senere.

Gennem hans år på universitet følte han sig utilpas. Og klarede sig økonomisk med dårlige jobs, som andre ikke ville have. Han var for eksempel buddreng og skopudser, men han beholdte aldrig et job længe af gangen, da hans arbejdsgivere så ham som uberegnelig. Selvom han brugte meget tid uden for skolen med at arbejde, fik han et højt karaktersnit.

Hans store kærlighed

I foråret 1967 mødte han en pige, som var alt, hvad han havde drømt om. Hun var smuk og meget sofistikeret, og af rig familie fra Californien. Deres passion for at stå på sk førte dem sammen, og Ted blev meget forelskede i hende. Hun var hans første kærlighed, men det var desværre ikke gengældt. Han prøvede ihærdigt at imponere hende, selvom det indebar at han måtte lyve. I 1968, efter hun var færdig med universitet, slog hun op med Ted. Hun mente ikke, at han var den rette, og hun kunne ikke se en fremtid med ham, grundet de karakterfejl han havde. Han kom sig aldrig over hende. Han kunne ikke tænke på andet end hende, og han var som besat af hende.
ANNONCE
Ted Bundy #1
En forandring i hans liv

I 1969 fandt han ud af, at hans søster var hans mor. Det havde en seriøs påvirkning på hans opførsel, dog ikke overfor moderen, men for stedfaren Johnnie Bundy. Det var her hans psykopatisk natur begyndte ifølge Marilyn Bradsley, Crime Libery"s seriemordsekspert. Folk så ikke hvad de var vidne til, og hans ærlighed blev sat i tvivl. Hans uærlighed involverede i at stjæle små ting, og senere blev det til indbrud. Han ændrede sig fra en genert til en mere fokuseret og dominerede karakter.

Han startede på universitet igen og læste psykologi. Han var god til det og blev æres-student, da han var vellidt af hans professorer. Så mødte han Elizabeth Kendell. Hun havde været gift før, og hun mente, efter at have mødt ham et par gange, at Ted måtte være manden i hendes liv. Hun ville giftes med ham, men han følte ikke det samme for hende, og derfor var han hende utro. Hun vidste det godt, men hun håbede, at han ville forandre sig.

Fra 1969-1972 virkede det som om hans liv havde ændret sig til det bedre, da han var mere selvsikker og havde store planer for fremtiden. Han sendte ansøgninger ud til forskellige advokatskoler, og han gik meget op i politik. Han arbejdede frivilligt på et krisecenter, og han var tilfreds med sit liv - fik endda også en medajle for at have reddet en lille dreng fra at drukne i en sø.

I 1973 mødte han sin gamle kæreste, og hun var overrasket over forandringen. De mødtes et par gange og begyndte at tale om ægteskab. Men pludselig ophørte romantikken. Ted mistede interessen. Han blev kold og indelukket. Hans plan for hævn, havde lykkes. Han afviste hende, som hun havde afvist ham. Hun så eller hørte aldrig fra Ted igen.

Fortsættelse følger...
ANNONCE
Del

Seneste nyt