Aniston

Tandbørstning med stil

Jordan lancerer nye designtandbørster med cool designs af bl.a. Susanne Schjerning.

Tandbørster er mere kendte for at være praktiske end pæne. Og faktisk viser en ny undersøgelse, at hver femte ville ønske, at tandbørster var lidt mere pæne.

Og det har tandbørstemærket Jordan nu gjort noget ved!

De har nemlig netop lanceret en række designede og meget nydelige tandbørster, som man næsten ikke kan lade være med at vise frem, når man viser gæsterne badeværelset.

De nye Jordan Individual er nemlig lavet i samarbejdet med anerkendte designere. Så ikke nok med, at de effektivt rengør tænderne, de er faktisk også både pæne og kan fås i designs, som matcher ens personlighed og indretningsstil på badeværelset.

Jordan Individual fås i adskillige flotte, fine og fede designs. Og bag dem står danske Susanne Schjerning (hende, der laver to-die-4 tekstiler til hjemmet), svenske Karin Mannerstål og hollandske Tord Boontje.

Designtandbørsterne findes dermed i både feminine og maskuline varianter. Men fælles for dem alle er, at de er lidt sjovere at børste tænder med end så mange andre tandbørster, og at de pynter fint i tandkruset.


Jordan Individual fås i varianterne Individual Reach og Individual Clean, og de forhandles i dagligvarehandlen til vejl. udsalgspris på 26,95 kr.
ANNONCE
Naturen spiller en stor rolle på flere af de fine nye designtandbørster fra Jordan, der bl.a. er designet af Susanne Schjerning. - Tandbørstning med stil Naturen spiller en stor rolle på flere af de fine nye designtandbørster fra Jordan, der bl.a. er designet af Susanne Schjerning.
Alle bør kunne finde en favorit blandt de mange forskellige designs i Jordan Individual-serien. - Tandbørstning med stil Alle bør kunne finde en favorit blandt de mange forskellige designs i Jordan Individual-serien.
De nye tandbørster kan fint matche den øvrige badeværelsesindretning. - Tandbørstning med stil De nye tandbørster kan fint matche den øvrige badeværelsesindretning.
Del

Seneste nyt

Annonce