Aniston

Tamra Rosanes

Slår i bogstaveligste forstand tonen an til en grønnere verden.

Gør verden grøn - i dag. Der er ingen grund til at vente til i morgen
Tamra Rosanes
Tamra Rosanes går til musikalsk kamp mod den globale opvarmning og slår tonen an til en ny aftale på klimatopmødet i København.

Med singlen 'On The Road to Copenhagen' og cd'en 'A Green Tomorrow Today' sætter den amerikanske musiker og sangskriver, der er bosat i Danmark, musik til indsatsen mod klimaforandringerne.
Tamra Rosanes har sammen med blandt andre Poul Krebs, Nanna og Chris Minh Doky skrevet 10 sange om et bedre miljø og en verden, der også skal være grøn for vores børn og børnebørn.
Vi kan gøre det, hvis vi står sammen - og alle gør hver en lille del. Selv de små ting kan gøre en stor forskel, siger Tamra Rosanes.

Med optimistiske tekster og iørefaldende musik opfordrer hun alle til at tage ansvar - og være med til at gøre en forskel, før det er for sent.
 
For Tamra Rosanes er den nye single og det musikalske klimaudspil mere end en ny cd. Det er en understregning af et mangeårigt engagement for et bedre miljø og en passion, hun har investeret masser af tid og energi i.
Hun vil donere en del af overskuddet til 'Skoven i skolen'- www.skolen-i-skoven.dk - et undervisningsprojekt om miljøet.

Tamra Rosanes har allerede fået bred opbakning til klimaprojektet - ikke mindst fra den tidligere amerikanske vicepræsident Al Gore.
 
Under produktionen af den nye cd sendte hun Al Gore nogle af de første versioner af sangene og forklarede om formålet med teksterne. Kort tid efter modtog hun et personligt brev med tak samt en lykønskning om fortsat held og lykke med indspilningerne og udgivelsen.
At han satte pris på sangene og projektet var et fantastisk skulderklap at få, siger Tamra Rosanes.
ANNONCE
Del

Seneste nyt