Aniston

Takeaway: Nogen gange skal aftensmaden bare være let

Hurra for Sunset Boulevard

Vi kender det sikkert alle sammen. Efter en lang, travl dag, hvor du måske kun har haft tid til at smide en hurtig klapsammen indenbords, bliver du ikke ligefrem glad ved tanken om at skulle både snitte, hakke og stege, før aftensmaden står på bordet. På sådan en dag skal det bare være nemt, og selvom endnu en rugbrødsmad virker som det letteste valg, har du mere lyst til noget lækkert.

Heldigvis kan nemt og lækkert sagtens gå hånd i hånd: På Sunset Boulevard kan du bestille alt deres mad som takeaway, så du kan spise præcis, hvor og hvornår du har lyst. De har tilmed lavet et online bestillingssystem, så din take away bestilling bliver både nem og hurtig. Du kan fx bestille maden, når du er på vej hjem fra studie eller arbejde, og så er maden klar, når du når frem til restauranten. Så kan du selv bestemme, om du vil tage det med hjem, eller om du har fortrudt og hellere vil spise det i restauranten. Det er både nemt - og lækkert.  

Online kan du vælge imellem alle dine favoritter på menukortet. Sunset Boulevard har et stort fokus på kvalitet, pris og gode råvarer – et fokus, der går igen i alle deres kendte og elskede retter. Du kan fx kaste dig over deres Hereford Bearnaise, som består af 170 g. herefordbøf, peberbacon, bearnaise-mayo samt bløde, stegte løg. Eller en lækker Brioche Black Angus, som indeholder en 150g saftig bøf af 99,5% rent Black Angus-kød – de resterende 0,5% er blot salt og peber.

Hvis du er ekstra sulten, så sørg for at bestille deres sprøde fritter til. Eller måske en smagfuld Morrocan Salad, som bl.a. består af couscous, frisk mynte, edamamebønner og persille. Og måske lige en Blueberry Milkshake til den søde tand. 

Valget er dit. Det hele kan fås som takeaway på Sunset Boulevard. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE