Aniston

Take That

Back For Good?

Verdens første og største egentlige boyband er tilbage igen. På en pressekonference tidligere i dag annoncerede drengene at skal på turné i Storbritannien.
Take That
Tidligere i dag holdte Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange og Mark Owen en pressekonference, hvor de fortalte at de vil genforene "Take That" for at tage på en 11 dage lang turné til april næste år. Denne genforening kommer ti år efter at de gik hver til sit.

Desværre er det ikke hele gruppen der bliver samlet. Robbie Williams, der er den eneste, der har haft stor succes med sin solokarriere, kommer ikke til at stå på scenen sammen med de fire andre.

Det vil ikke være den første gang at "Take That" optræder uden Robbie. Efter han havde forladt gruppen i juli 1995 fortsatte gruppen med at optræde i yderligere seks måneder, før de endeligt gik hver til sit i februar 1996. Mange fans var så oprevne at der rundt om i hele verden blev etableret helplines.

Interessen for den engelske boyband blev vagt til live igen, da den engelske tv-kanal, ITV, viste en dokumentarfilm om drengene. Denne udsendelse tiltrak næsten seks millioner seere.

Gruppens greatest hits album, "Never Forget", der kom på gaden tidligere i denne måned, er røget direkte ind på en andenplads på de engelske hitlister og i den første uge blev der solgt mere en 90.000 alene i Storbritannien.

Hvert medlem af bandet, er blevet tilbudt £1.5 millioner for at tage på denne turné. Selvfølgelig mod at de leverer koncerter i samme stil som de originale tilbage i 90'erne.

Koncerterne vil byde på nogle af deres største hits som for eksempel: "Back For Good", "Pray" og "A Million Love Songs". Og der går sågar rygter om at sangerinden Lulu vil dukke op og synge "Relight My Fire" sammen med dem.

Hvis du skulle have lyst til at opleve "Take That" live - måske for sidste gang, så er billetterne i handlen fra fredag den 2. december 2005 fra klokken 10:00.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce