Aniston

Tag kæresten med på en romantisk ferie

Dette er sponsoreret indhold


Alle elsker ferie. Om det er en campingtur rundt i Danmark eller en badeferie på en lille græsk ø. Uanset hvad I måtte foretrække, så holder de fleste af nye, spændende oplevelser og afslappende ferier. Går du også og længes efter en pause fra hverdagen, så er der hjælp at hente hos Escapeaway. De er et nytænkende rejsebureau med mange romantiske rejsemål. Så hvorfor ikke tage din kære under armen og find den helt perfekte ferie til jer? 

Kom lidt væk fra hverdagen 

En romantisk ferie er den perfekte måde at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag. Og den perfekte måde at finde jer selv som par igen. Der går hurtigt rutine i den derhjemme og nogle gange glemmer man lidt at være kærester. Det er vigtigt at bryde ud at rutinerne en gang imellem, så man kan mærke sig selv. Det gælder både om du er i et forhold eller single. Brug noget tid på at lære hinanden at kende uden for de velkendte rutiner, som hverdagen bringer. 

Kvalitetstid under varme himmelstrøg

Man skal ikke underkende vigtigheden af kvalitetstid med sin kæreste. Man kan selvfølgelig ikke altid gøre det med en ferie, men ind imellem må man godt unde sig selv og sit forhold lidt særlig kvalitetstid med en ferie. Desuden er nye fælles oplevelser en god byggesten i både nye og ældre forhold. Det giver jer noget at være fælles om - blandt andet minderne. Det kan også være i disse situationer, at man lærer hinanden lidt bedre at kende. Det kan være meget intenst at være på ferie sammen med sin partner, da man sjældent har et øjeblik alene - særligt i nye parforhold. Men det er også disse oplevelser der gør jer stærkere som par. 

Find den perfekte ferie til jer

Alle par er selvfølgelig forskellige. Så en romantisk ferie kan betyder noget forskelligt alt efter hvem I er som personer og som par. På Escapeway finder I både ferier til de aktive, de kulturelle og dem, der bare elsker at ligge ved stranden og slappe af. Eller måske en kombination af det hele. Flere europæiske storbyer ligger nemlig ud til kysten og er derfor perfekt for dem, som både elsker det kulturelle byliv og de smukke strande. Tag for eksempel den spanske kystby Malaga. Byen er omgivet af små hyggelige bjergbyer, massere historie, kunstmuseer and en hel masse strande. Perfekt til dem, der ønsker lidt at det hele. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce