Aniston

Syv fejl, som kvinder laver

20 fyre lister top syv over fejl, som vi kvinder begår!

Efter at have interviewet 20 fyre kan jeg afsløre intet mindre end top syv over de fejl, som vi kvinder begår, når vi vil score en mand, have ham som kæreste eller whatever...
Syv fejl, som kvinder laver
Er du kvinde og single, og tror du, du ved, hvad en mand vil have? Så se om du kan genkende dig selv på listen nedenfor! Måske kunne du bruge et realitytjek...?!
 
Lad mig præsentere top syv-listen over det STØRSTE fejl, kvinder begår!
 

1:  De gør ikke nok ud af deres krop!
 
- For mænd betyder udseende næsten alt! Hvis de ikke kan lide det, de ser, har kvinden ingen chance! Barsk men rigtigt! Så op på motionscyklen og træd i pedalerne!
 

2: Taler dårligt om andre kvinder
 
- Mænd gider ikke høre på, at du snakker dårligt om andre kvinder for at hæve din egen værdi! Det viser, at du ikke er selvsikker og faktisk er en negativ person, som tager værdi fra andre mennesker.
 

3: Venter på, at det er manden, der skal tage initiativ
 
- Mænd kan altså ikke læse dine tanker, så når du har lyst til noget, så åben munden og fortæl, hvad du vil have!
 

4: Kan ikke lide at give blow jobs.

 
- Mænd ELSKER blowjobs! Så hvis du ikke allerede giver din mand blow jobs, så hold dig endelig ikke tilbage! Fik jeg sagt, at mænd elsker blow jobs?!
 

5: Kvinder fortæller ikke, hvad det er, som virkelig nager dem, fordi de forventer, at manden bør vide det helt af sig selv.
 
- En vigtig lektion til os piger er, at mænd ikke er tankelæsere. Vi ville ønske, de var, men det er de altså ikke! Så kvinde, du bliver altså nødt til at åbne munden og fortælle din ærlige mening om tingene.
 

6: Klæder sig ikke sexet nok
 
- Mange kvinder klæder sig ikke sexet, fordi de tror, det kun er 'billige' piger, som gør det! Fuck det! Mænd elsker det, så klæd dig frækt!
 

7: Spiller for kostbar!
 
- Mænd kan godt lide piger, som spiller lidt kostbare! Det er attraktivt. Men det kan sagtens blive for meget, og direkte sende kvinden i den anden grøft, hvis hun spiller for kostbar!

Credit: Istockphoto.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce