Aniston

Sylvester and the Yodling Cowboys

15. december

"Jeg vil have holdt de unger beskæftiget. De skal ikke have et eneste stille øjeblik."
 
Chefen var i det gale hjørne i dag. Han var vred, sur og tvær, og Robert følte det hele gik ud over ham. Det var da også et usædvanlig råddent projekt, det her, og han var ærlig talt ved at være træt af det. Men det var der ikke noget at gøre ved.
ANNONCE
Sylvester and the Yodling Cowboys
Chefen havde været mere gnaven end normalt, da han mødte ind en time tidligere, men efter et opkald fra bossen havde hans dårlige humør nået hidtil usete højder. Chefen havde grangiveligt fået et læs verbale tæsk af bossen, og hvad lignede det også? Mage til uprofessionalitet? At en eller andet havde tabt en PDA lige der? Ledningen havde ikke været gravet ned, og tåben, der havde holdt øje med ungerne hele dagen, havde ladet sig opdage, med udstyr på!

Og som om det ikke var nok. Hele affæren var fejlagtigt blevet sendt live til hele den amerikanske befolkning. Okay, det havde været formiddag i Danmark, hvilket betød at det var midt om natten i USA, men det ændrede ikke på det faktum, at rigtig mange mennesker rent faktisk havde set det live, og de amerikanske medier havde svælget i skandalen lige siden. Det store spørgsmål gav genlyd i de amerikanske stuer: hvornår ville familien opdage det hele, og hvad ville der så ske?

Det ændrede dog heller ikke på det faktum, at seertallene var røget så meget i vejret, at pengene styrtede ind til projektet. Og det var jo egentlig meget godt. Det sikrede i hvert fald Roberts løn. Der var bare det ved det, at chefen og især amerikanerbossen ikke brød sig om at være til grin og fremstå som et par komplet idioter, der ikke formåede at holde styr på det projekt, de selv havde sat i gang.

Og så var der folk samt visse medier i Danmark, der havde opdaget, at der foregik noget. Projektet var heldigvis så godt skjult på en meget stor, privat grund med skov og det hele, så ingen udefra havde fundet ud af, hvor optagelserne fandt sted, selvom der var masser af rygter, der rent faktisk havde et ret
godt hold i sandheden.

Men, det var jo bare et job, og egentlig kunne Robert være ret ligeglad med det hele. Han passede bare sine tjanser.

"... og Robert..." Robert kiggede op med et stort suk. "Du tjekker at alt udstyr er godt gemt af vejen. De skal ikke opdage mere. Forstået!" Robert nikkede og forsvandt fra rummet.

Chefen gik rundt i rummet, og prustede som en vild hest. Han var ikke særlig tilfreds med sine folk. Det var heller ikke til nu til dags. Folk tænkte for meget over tingene og havde samvittighedskvaler. Og andre var bare en flok dovne skiderikker, der sprang over, hvor gærdet var lavest.

Bossen havde heller ikke været tilfreds, og han havde fået sit hidtil største møgfald, og så havde bossen beordret ham til at fastholde seertallene, der hvor de var nu. Gah, han hadede den indbildte amerikaner, men han havde nu ret. Det eneste positive, der var i hele det her ulykkelige tilfælde var, at seertallene for en gang skyld var eksploderet.

"Hmm, dig der, få fat i vicesheriffen. Vi bliver nødt til at have et romantisk plot. Det skal nok holde seerne beskæftiget."

Hvorfor er det kun Robert der har et navn i dette afsnit? Hvem ejer PDA'en? Hvorfor bliver det sendt live i USA? Hvorfor ved danskerne ikke noget om det? Kan amerikanerne forstå dansk eller bliver det tekstet?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce