Aniston

Sylvester and the Yodling Cowboys

6. december

Næste morgen gik Hanne-Grethe hen til Sheriffens hus og bankede på. Hun havde jo lovet at hjælpe til med malkningen. Hun var dog en anelse træt ovenpå aftenens strabadser, og hun kunne tydeligt mærke spiritussen fra aftenen før. Hovedet havde det ikke helt så godt, men det måtte hun jo tage med. Desuden var luften også frisk og frostklar. Hun måtte indrømme at hendes datter havde ret med hensyn til det underlige i konceptet.
ANNONCE
Sylvester and the Yodling Cowboys
Så vidt hun vidste, var der ikke sne på prærien, og det kunne man jo teknisk set godt risikere i december måned, selvom det sjældent skete før efter jul. Og i de der spaghetti-westerns plejede det altid at være varmt, men hvad. Det var da en meget sjov idé.      

Hun bankede på, og efter et øjeblik kom en ung mand til syne, iført cowboytøj og stjerne. Det var ikke sheriffen, men åbenbart vicesheriffen fandt hun ud af. "Jeg er ked af det, men Juliane faldt over en spand mælk her til morgen, og hun slog hovedet, og øhm..." Mandens øjne flakkede lidt, inden han snakkede videre: "Hun er desværre død, så øhm... ja, Sheriffen er ikke hjemme."      

"Jamen, det var dog forfærdeligt! Er der ikke noget vi kan gøre?"      

"Nej nej, der er styr på det. Så, det skal du ikke tænke over." Og med de ord lukkede vicesheriffen døren. Hanne-Grethe løb bestyrtet tilbage for at overbringe nyheden til resten af familien. Sylvester var dog smuttet over til salonen. Han var kommet i snak med en lille flok mænd, som alle sammen spillede musik, tilsyneladende. Han havde fået den her idé, at det kunne være rigtig sjovt at samle en country-band, hvor han selvfølgelig selv skulle være forsanger.      

Katja og Benjamin syntes også det var forfærdeligt, det der var sket, men der blev ikke gjort mere stads ud af det. Hanne-Grethe kunne dog ikke rigtig komme sig over det og blev enig med sig selv om, at det var bedst at gå i seng igen, så hun kunne pleje sine tømmermænd.      

Sylvester var at finde i salonen resten af dagen og aftenen. Der blev snakket, spillet poker og drukket lidt mere. Også vicesheriffen viste sig den aften og han blev ligesom alle andre indviet i Sylvesters planer om en country-band. Det viste sig, at vicesheriffen var en ret habil banjospiller, og det gjorde udslaget. Han blev også rekrutteret.      

"Jeg ved endda hvad vi skal hedde: Sylvester and the Yodling Cowboys".    

Kan man dø af at falde over en mælkespand? Hvor meget har de drukket, siden Hanne-Grethe har tømmermænd? Kan unge mænd spille banjo? Og hvordan kommer man på at kalde et band Sylvester and the Yodling Cowboys?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce