Aniston

Sy med Liberty - de bedste mønstre til dig og dit hjem

Til den kreative med hang til småblomstret.

4 ud af 6 stjerner
Sy med Liberty - de bedste mønstre til dig og dit hjem
For blot få år siden så vi Liberty-printet overalt i modebilledet. Vi skulle have småbomstret mønster på veste, tasker, bukser og sommerkjoler.

Ungernes sengetøj skulle være Liberty-printet, og puden eller dugen i hjemmet kunne også få en blomsterklat.

Men faktisk er Liberty ikke noget nyt. 

Liberty på Regent Street i London har nemlig eksisteret i rundt regnet 100 år, og i al den tid har stedet stået for kvalitet og luksus.

Her kan man nu til dags blive fristet af alskens lækkerier i form af Alexander McQueen-tørklæder og Vivienne Westwood-tasker. Men stedet er faktisk også kendt for dets tekstildesign og salg af stof - deraf navnet Liberty-print.

En fashion-investering til den kreative
"Sy med Liberty - de bedste mønstre til dog og dit hjem" er den første bog nogensinde, der giver inspiration fra Libertys mange mønstre til konkrete syprojekter både for begynderen og for den erfarne ved symaskinen.

Bogen er (naturligvis) bestrukket fint med blomstret stof, og så indeholder den spændende inspiration til alt fra kimonoer, patchworktæpper, tasker, æsker og andre krea ting, som dig med en lille syerske i maven, vil elske at gå i krig med.

Bogen er rigt illustreret og giver masser af god inspiration, og så forordet om Liberty ganske underholdende at læse.

Samtidig er der et lille drys af luksus over bogen, som du ikke finder i andre bøger i samme genre. Det faktum, at Liberty i London oser af luksus, har nemlig også smittet lidt af på "Sy med Liberty".

Og selvom Liberty-printet måske ikke er det, vi ser mest af i modebilledet lige nu, så kan mønstrene altid bruges som inspiration til eksempelvis et forklæde eller en dørstopper i andre farver og mønstre (som bogen også indeholder flere af) - og ellers så se bogen som en investering. Liberty-printet skal nemlig nok dukke op i moden endnu engang.


"Sy med Liberty - de bedste mønstre til dig og dit hjem" er skrevet af Lucinda Ganderton og udgivet af Politikens Forlag den 20. februar 2012. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt