Aniston

Svinehunde

Aniston.dk har gyst til Lotte & Søren Hammers succeskrimi.

8 ud af 6 stjerner
"Svinehunde" er en super gennemarbejdet og læseværdig debutroman af søskendeparret Lotte & Søren Hammer.

Svinehunde
En tidlig mandag morgen gør to børn et grusomt fund: I gymnastiksalen på deres skole i Bagsværd finder de ligene af fem nøgne og stærkt maltrakterede mænd, som med matematisk præcision hænger ned fra salens loft. Det ligner mest af alt en offentlig henrettelse.

Chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans team fra drabsafdelingen ankommer fra København. Og afhøringer blandt skolens personale kaster hurtigt mistanken på skolens pedel: Den lettere alkoholiserede, men begavede Per Clausen.

Tilsyneladende kender pedellen mere til de bestialske drab, end han vil ud med.

Men hvad er motivet, og hvorfor dette spektakulære sceneri? Og kan Per Clausen have handlet helt på egen hånd?
 
Hurtigt bliver det klart for Konrad Simonsen, at der må lægges låg på sagen for at hindre en blodtørstig dagspresse og menneskehob i at spolere efterforskningen. Men andre - stærkere - kræfter synes at have anden dagsorden...

Good guys eller bad guys
"Svinehunde" er Lotte og Søren Hammers debutroman - og en meget lovende en af slagsen.

Ens nygerrighed vækkes meget hurtigt, og det faktum, at man følger både politiet og forbryderne gør, at man er konstant underholdt. For hvem er good guys, og hvem er bad guys?

Krimien er skrevet i et levende sprog og formåede at fastholde mig i adskillige kapitler i træk, fordi den undervejs kan være meget svær at lægge fra sig - man vil ganske enkelt vide, hvad der så sker!

Og uanset om du er garvet krimifan eller ikke, så tror jeg, du vil være godt underholdt. Om historien så er realistisk set i forhold til, at den foregår i Danmark, kan så diskuteres. Men den indre svinehund lurer vel altid?!

Lovende debut
"Svinehunde" er blot første bind i en planlagt krimiserie om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam fra Politigården i København.

Bogen var allerede før den danske udgivelse købt af forlag i 14 dage - heriblandt Spanien, Polen, Finland, Tyskland, Rusland, England og USA.

Lotte og Søren Hammer er søskende, og "Svinehunde" er altså bind et i krimiserien. Andet bind "Alting har sin pris" forventes at udkomme i efteråret 2010.

"Svinehunde" er skrevet af Lotte & Søren Hammer og udgivet 18. marts 2010 fra Gyldendal. Vejl. udsalgspris 299 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt