Aniston

Suveræne Super Succeser

Greatest megahits med ekstra ekstranumre af de suveræne er netop udkommet. Vind et eksemplar her!

Danskerne elsker salatsøstrene, der står bag en række suveræne opskrifter, der efterhånden er blevet landskendte. Og nu kan du vinde deres nyeste bog lige her på Aniston.dk.
Suveræne Super Succeser
Siden kogebogen "Suveræne Succeser" udkom første gang i 2006, har den med høje salgstal bevist sit værd som anvendelig kogebog i utallige danske hjem og på det nærmeste allerede opnået klassikerstatus.  

Så velkommen til Salatsøstrene Sonja Bock og Tina Scheftelowitz' madunivers.

Opskrifter og nemme nipperier
Salatsøstrenes univers inspirerer uundgåeligt til at servere en masse grøntsager på den mest saftige, sprøde, spændstige, skæve og seriøse måde.

De grønne sager bliver selvfølgelig flankeret af kød- og fiskeretter, brød, kager, desserter, kaffedrikke og som noget nyt: Nemme nipperier. Det er småretter, som serveres, når der skal kræses for dig selv, din familie og dine gæster.  

Succes i køkkenet
Med "Suveræne Super Succeser", som er titlen på den nye kogebog, kan du kaste dig glad ud i sagerne med glubende appetit på det grønne og sunde og på alt det andet, som hører madlivet til.

Sonjas og Tinas intention med bogen er, at du får intet mindre end suveræn succes med dine retter, hvad velsmagen angår.
ANNONCE
Suveræne Super Succeser
Til suveræne novicer
"Suveræne Super Succeser" er en kogebog til dig, der endnu ikke har købt "Suveræne Succeser". Og den er også perfekt til unge mennesker, der skal til at give sig i kast med de første kulinariske oplevelser i køkkenet.

Bogen er en helt ny udgave - med ny layout og omslag, 40 nye fotos samt 50 ekstra sider med 20 nye opskrifter i et afsnit om nipperier og andre småretter.  

Siden de udgav "Suveræne Salater og brillante buffeter" i 1997 har Tina og Sonja udgivet en lang række kogebøger sammen og hver for sig, mange i Suveræne-serien. Deres bøger har i alt solgt hen ved 600.000 eksemplarer.

Aniston.dk har smugkigget på den nye, og den er super lækker!

"Suveræne Super Succeser" er skrevet af Tina Scheftelowich og Sonja Bock og udkommer den 21. oktober fra Politikens Forlag.

Vind de suveræne succeser

Nu har du chancen for at vinde Tina Scheftelowich og Sonja Bocks bog "Suveræne Super Succeser" lige her på Aniston.dk frem til den 10. november.

Se her, hvordan du deltager.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce