Aniston

Sund mad - let at lave

Ny kogebog til alle, der gerne vil leve sundt i en travl hverdag.

6 ud af 6 stjerner
"Sund mad - let at lave" er det nyeste skud på stammen af forfatterne bag klassikeren "God mad - let at lave".
Sund mad - let at lave
Morgenmad, frokostretter, middagsretter, nødretter, snacks og desserter. Den nye kogebog "Sund mad - let at lave" rummer opskrifter til mere eller mindre alt, hvad du måtte have på hjerte, når det gælder mad.

Opskrifterne i bogen er baseret på, at de skal være sunde - men også samtidigt nemme at lave. Derudover ser mange af retterne meget indbydende ud, hvilket jo er et plus, når man går i gang i køkkenet.

"Sund mad - let at lave" er skrevet af Kirsten Høgh Fogt og Marianne Kastberg, som er uddannet ernærings- og husholdningsøkonomer, og fokus i bogen er ikke at skære ned på fedt og sukker men derimod på, hvordan du i hverdagen kan integrere gode fødevarer som rodfrugter, kål, fisk, bælgfrugter og krydderurter i din mad.

For at gøre det ekstra let har forfatterne da også listet forslag til mad- og ugeplaner i bogen, som også indeholder råd til, hvad køleskabet og fryseren bør indeholde. Så hvis du følger disse råd, skulle det være nemt at give sig i kast med de sunde og lette måltider - året rundt.

"Sund mad - let at lave" har derudover afsnit for dem, der har særlige behov i forhold til mad. Gravide, børn og kræsne sjæle kan dermed finde nye, sunde løsninger til det daglige måltid.

Kogebogen favner således bredt, og vil stort set kunne bruges af enhver. Men den kæver, at man har det i køleskabet, fryseren og i skabene, som skal bruges til mange af opskrifterne for, at disse også bliver lette at lave. Jeg har eksempelvis sjældent muscovadosukker, wasabipulver og salvieblade liggende, så det kræver lige nogle indkøb, inden man kan kaste sig over i hvert fald nogle af retterne.

Herudover kunne listen af ingredienser godt være lidt nemmere at overskue.

Men alt i alt en lækker bog, der giver god inspiration til nye retter.

"Sund mad - let at lave" er skrevet af Kirsten Høgh Fogt og Marianne Kastberg, udgivet af Lindhardt & Ringhof og har en vejl. udsalgspris på 299,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt