Aniston

Sukrin

Det er ikke sukker. Det er ikke sødestof. Aniston.dk har prøvesmagt Sukrin.

Kan du forestiller dig noget, som er sødere end sukker? Nej, ikke rigtig, vel? Men det er så kun, fordi du ikke har smagt Sukrin.

Sukrin ligner sukker, men det er det ikke - og så er det faktisk sødere end sukker! Hvor utroligt det så end lyder!

Kalorielet alternativ til sukker
Sukrin kan dog sammelignes med sukker, fordi det er et alternativ til sukker. Det er blot helt kaloriefrit og uden kulhydrater, det skader ikke tænderne og lader ikke blodsukkeret stige.

Det lyder med andre ord perfekt til alle os, som er lidt sugar-holics, og som ikke vil fylde bøtten med kunstige og potentielt farlige sødestoffer, der smager som at tygge bagsiden af et kladdehæfte.

Sukrin smager helt anderledes, og smagen er helt anderledes tæt på smagen af vaskeægte sukker. 

Det er derudover et naturligt produkt. Ja, tro det eller ej, men sukrin findes åbenbart bl.a. i frugt. Du kan således roligt stoppe dig med det. Selvom alt jo skal indtages i moderate mængder - selv gulerødder.

Sødt med sødt på!
Med alt det taget i betragtning kan man vist roligt hælde Sukrin over morgendagens havregryn med ro i sindet og lidt god samvittighed, fordi man hverken indtager noget kunstigt eller usundt.

Men smager det så også godt? Og ja, det smager faktisk fint! Men vær obs på, at det er meget sødt, og at du derfor nok ikke skal bruge samme mængde som med almindelig sukker eller rørsukker. Men smag dig frem!

Det kan i øvrigt også anbefales til madlavning.

 
ANNONCE
Sukrin
Del

Seneste nyt