Aniston

Styrk immunforsvaret

Vil du ruste din krop til vinterens mange sygdomme?

Vil du gerne ruste din krop mest muligt til en vinter med fare for H1N1 og andre sygdomme, der hurtigt kan lægge dig brak? Aniston.dk giver tip til, hvordan du styrker dit immunforsvar.

Styrk immunforsvaret
Det er ikke nok at tage en stor sweater på og at vaske dine hænder med jævne mellemrum, hvis du vil undgå at samle
Uden mad og drikke, dur dit immunforsvar nemlig ikke, så derfor skal du tænke på, hvad du putter i maven. Her er nogle tip til, hvordan du booster dit immunforsvar.

Spis varieret
Kom hele vejen rundt i din kost.

Din krop har brug for både kød, fisk, mejeriprodukter, grøntsager, frugt og masser af groft.

Undgå fedt
Fedt kan gøre stor skade på kroppen, fordi det kan omdanne kolesterol til forkalkning, hvilket kan give blodpropper.

Det belaster og svækker immunforsvaret, så det simpelthen bliver dovent.

Men husk, at det fedt, du eksempelvis finder i avocado og nødder, stadig kan indtages med god samvittighed, så længe du ikke overdriver.

Spis antioxidanter
Hvis du derimod gerne vil fylde kroppen med "immunforsvars-supermad", så skal du springe på det, der indeholder masser af antioxidanter.

Fyld depoterne op med gulerødder, løg, grøn the, broccoli, asparges, æbler, solsikkefrø og havregryn. Husk desuden, at et enkelt glas rødvin i ny og næ ikke skader - tværtimod!

Suppler med kosttilskud
ANNONCE
Styrk immunforsvaret
Hvis du udmærket godt ved, at du ikke kan spise varieret nok, eller bare gerne vil supplere din kost, så kan du spise et kosttilskud.

Multi-Tabs har eksempelvis introduceret et glimrende tilskud, som hedder "Immuno 2 i 1" og styrker immunforsvaret fra maven.

"Immuno 2 i 1" er en vitamin- og mineraltyggetablet med mælkesyrebakterier, som du bare skal indtage en gang dagligt.

Netop vitaminer og mælkesyrebakterier er essentielt i vinterhalvåret, hvis du vil styrke dit immunforsvar, fordi 70 % af vores immunforsvar faktisk sidder i maven. Derfor er det heller ikke nok bare at sluge den daglige vitaminpille - det skal kombineres med mælkesyrebakterier, der skaber ro og balance i maven.

"Immuno 2 i 1" skal tygges, og den smager ikke vildt godt, men hvis man kan slippe for en uge på sofaen med kleenex og næsespray, ja så er det bare med at tygge løs.

Multi-tabs Immuno 2 i 1 har en vejl. udsalgspris på 119,95 kr. for 60 tabletter/to måneders forbrug.
ANNONCE
Del

Seneste nyt