Aniston

Styrk garderoben med nyt tøj

Som en kurvet kvinde har du måske nogle spørgsmål om mode. Hvilke styles er flatterende for min form? Hvilke materialer vil være behagelige og se godt ud? Hvordan finder jeg tøj, der sidder godt? Vi har svarene på alle dine brændende modespørgsmål, så du kan føle dig sikker og stilfuld i dit tøj. Fortsæt med at læse for at lære mere!

Hvilke styles er flatterende for min form? 

De bedste styles til kurvede kvinder er dem, der understreger din naturlige talje og viser dine kurver. A-line nederdele, slå om kjoler og højtaljede bukser er alle gode valg. Du kan også bære tætsiddende toppe, men sørg for, at de ikke er for stramme. Du vil have dit tøj til at omfavne dine kurver, ikke klemme dem. Hvis du er usikker på en bestemt stil, så spørg en sælger eller ven om deres mening. De vil være i stand til at fortælle dig, om en stil er flatterende eller ej. Eller besøg en online forhandler, som du stoler på. Curvii.dk har mange års erfaring i modebranchen og vil helt sikkert kunne rådgive dig.

Hvilke materialer vil være behagelige og se godt ud? 

De bedste materialer til kurvet dametøj er dem, der strækker sig. På denne måde vil tøjet tilpasse sig din krop uden at være for stramt. Se efter varer lavet af jerseystrik, spandex eller lycra. Disse materialer vil give dig den mest komfort og fleksibilitet. Undgå desuden materialer, der er stive eller omfangsrige. De vil ikke falde godt over dine kurver og vil få dig til at se større ud, end du er. Hold dig til lette og luftige stoffer som bomuld, silke og chiffon.

Hvordan finder jeg tøj, der sidder godt? 

At finde tøj, der passer godt, kan være en udfordring for alle, men det er især svært for kurvede kvinder. Den bedste måde at finde tøj, der passer, er at handle i butikker, der specialiserer sig i tøj i store størrelser. Disse butikker har en bred vifte af størrelser og stilarter, så du er sikker på at finde noget, der ser godt ud til dig. En anden mulighed er at handle online. Mange forhandlere tilbyder gratis fragt og returnering, så du kan prøve forskellige varer i komfort i dit eget hjem, indtil du finder noget, der passer perfekt. Hvis du ikke ved, hvor du skal kigge først, så start med Zizzi. De er et lille familiefirma, der sælger plus-size tøj i større størrelser. Du kan læs mere om Zizzi her.

Kurvede kvinder kan se fabelagtig ud i ethvert outfit, så længe det er valgt omhyggeligt for at smigre deres form. Se efter nederdele i A-linje, slå-om-kjoler, højtaljede bukser og tætsiddende toppe i stretchy jersey-strik. Undgå materialer, der er stive eller omfangsrige, da de ikke vil falde godt over kurver. Specialbutikker i store størrelser og onlineforhandlere er gode steder at finde moderigtigt og velsiddende tøj til kurvede kvinder. Med en lille indsats, er du sikker på at finde et outfit, der får dig til at se og føle dig fantastisk!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce