Aniston

Styrk dit CV i sommerferien

Bland fornøjelse med karriere.

Tag til udlandet og bliv noget

Danske firmaer nærmest konkurrerer om at sende folk til udlandet, og blive uddannet indenfor deres felter. Og de gør det godt. Jeg tror ikke jeg er den eneste, der synes en Bartender uddannelse fra eks. Spanien lyder spændende, og hvorfor ikke blande ferie med hygge og sjov, samtidig med man styrker sit CV?

ANNONCE
Styrk dit CV i sommerferien
www.bartenderskolen.dk tilbyder et 3 ugers kursus forløb, der indeholder alle basis tingene til jobbet som bartender. Kurset kan tages på Kos, Malaga eller herhjemme i København.

Kurset strækker sig over 3 uger, og på den sidste dag har man en masse med i bagagen. Priserne varierer fra ca. 9000 til ca. 13.000,- og indeholder derudover en række fordele, såsom:

Certifikat ved afslutet kursus, jobmuligheder i hele Europa, kursuskompendium med over 100 opskrifter, uddannelse i cocktails & mixology, uddannelse i flair og flasketeknik, nye venner for livet og en uddannelse i salg & service management.

Der er selvfølgelig også en lang række personlige fordele, og om ikke andet en super uddannelse og en ny måde at møde mennesker på.
ANNONCE
Styrk dit CV i sommerferien
www.djschool.dk tilbyder 3 ugers intensiv DJ-undervisning, så er din store drøm at vende plader og forkæle folks ører med nogle funky toner er dette kursus garanteret noget for dig.

Kurset introducerer for alt det nødvendige DJ udstyr, samt praktisk træning så det falder hver person naturligt at bruge det. Der bliver grundigt gennemgået en masse praktisk såsom faldgruber, jobs, løn osv. så den ny udlærte DJ er klar til at stå på egne ben. Og sidst men ikke mindst, vil der blive undervist i hvilke genrer man kan skifte rundt i, og hvordan det bliver taget imod blandt publikum.

Utopia DJ-school er beliggende i Sunny beach, og i fritiden er der masser af sol, fri entré til de store diskoteker og klubber og rig mulighed for at lære sine medstuderende at kende.

Hvorfor det lige er Sunny beach der står for skud, har arrangørerne et helt klart svar på:

"Grunden til valget faldte på Sunny Beach er fordi det er en by hvor der hver eneste dag er der fest.. hvis man skulle lave et kursus i danmark kunne man kun have pratisk træning om lørdag (uden der er garanti for fest) Hernede har vi et diskotek der er fyldt med min. 2000 mennesker hver eneste aften.. dvs. man kan lave praktisk træning...

Desuden vil alle elever ikke have samme musik smag, så derfor er det også nemmere at tilpasse træningen og undervisningen til den enkelte elev uden at ødelægge diskotekets produkt. Her kommer der nemlig folk fra hele verden, så man vil kunne ramme bredt med musik smag... Her bliver huset jo pr. aften fyldt med folk fra forskellige selskaber. Så på en aften kan der være en stor fest med første tyskere, så dansker, så hollændere osv. alle med hver stil som skal tilpasses.. det gøres i forhold til eleverne.."

Priserne ligger på ca. 13000,- for 3 ugers kursus, og hotel inkl. morgenmad, rengøring og vask af sengetøj.

Aniston.dk spørger læserne:
Hvor går din sommerferie hen? Og tænker du på karriere når du bestiller ferien?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce