Aniston

Stylebox by Matas

I dag åbnede Danmarks første Stylebox i Lyngby - i morgen åbner nummer to i Fields.

Come in
Be open
Trust your Styler
Try something new
Have fun
Feel fantastic
Look great
...


Det er mantraet bag Matas' helt nye koncept Stylebox.

Den første Stylebox har netop åbnet i Lyngby Storcenter, og hvis du lige bor i nærheden, kan du roligt bevæge dig ind og kigge på dette spændende nye påfund.

Stylebox er nemlig ikke "bare" endnu en butik. Det er en oplevelse - en oplevelse af skønhed!

Forkælelse fra top til tå
I Stylebox by Matas kan du nemlig bare gå ind for at kigge. Men du kan også købe et væld af spændende og lækre produkter, og så kan du naturligvis prøve dem.

Men ... Du kan også blive stylet fra top til tå! I Stylebox findes nemlig både en neglesalon og en frisør med det hele - og hvis du vil have lagt makeup til aftenens fest eller en anden begivenhed, så kan du også få klaret det.

Stylebox er nemlig fyldt med de såkaldte "Stylere", hvis job det er at give dig inspiration og en god oplevelse.

Så kig forbi, hvis du er nysgerrig eller trænger til forkælelse eller nogle gode beautytips.


Den første Stylebox by Matas åbnede i Lyngby Storcenter i dag. Den næste åbner på Fields i København i morgen. Og flere er på vej ...
ANNONCE
Stylebox i Lyngby ligger på Store Torv i Lyngby Storcenter. - Stylebox by Matas Stylebox i Lyngby ligger på Store Torv i Lyngby Storcenter.
Som lakfan spotter man straks den meget store neglelakvæg! - Stylebox by Matas Som lakfan spotter man straks den meget store neglelakvæg!
Man kan købe en lak med hjem, eller man kan få lavet negle direkte i Stylebox. - Stylebox by Matas Man kan købe en lak med hjem, eller man kan få lavet negle direkte i Stylebox.
Bagerst i Stylebox findes frisøren, hvor man både kan få råd og vejledning, blive stylet samt få en klip eller farve. - Stylebox by Matas Bagerst i Stylebox findes frisøren, hvor man både kan få råd og vejledning, blive stylet samt få en klip eller farve.
Smashbox er blot et af makeup-mærkerne på hylderne. - Stylebox by Matas Smashbox er blot et af makeup-mærkerne på hylderne.
Sådan! Velkommen i Stylebox! - Stylebox by Matas Sådan! Velkommen i Stylebox!
Del

Seneste nyt

ANNONCE