Aniston

Studieboliger

Ved du allerede nu du skal flytte for at læse videre til sommer?

Eller har du planer om at flytte til storbyen med kæresten for at prøve noget nyt?

Vi ved godt her på Aniston.dk hvor irriterende det er. I juni/juli får man svar fra drømmestudiet, man er selvfølgelig kommet ind og nu mangler der bare en bolig.
Hvorfor være en af de 1000 studerende der hvert år står i den situation?
Vi giver jer muligheden for at være på forkant i år, den ultimative bolig guide igennem de danske storbyer, og hvis du søger nu fordobler du dine chancer.

København

På www.kollegierneskontor.dk er der lejligheder fra hele København, plus Amager,Brønshøj, Christianshavn, Gladsaxe og Hvidovre. I disse boliger er du berrettiget til boligstøtte, men ikke alle kan søge da det er
ANNONCE
Studieboliger
kollegier.

Udover kollegierne er der jo også altid boligforeningerne.

www.aab.dk
er en boligforening der dækker det meste af Sjælland, så der burde være en rimelig chance for at få et sted at bo. Det koster et engangsbløb på 250,- årligt at blive registreret som aktivt søgende, og for bare at stå på venteliste koster det 120,-

www.3b.dk
dækker København og de fleste små forstader lige omkring. Der er også mulighed for at leje boliger der står til fremlejning, og at bytte lejligheder. Man kan faktisk bytte sig ind, hvis man selv bor i almene boligorganisationer, almene andelsboligforeninger eller private udlejningsejendomme. Medlemsgebyret skal bestille telefonisk, og ligger på 200,-

www.boligbutikken-for-ht.dk
dækker stortset hele Sjælland, gebyret ligger mellem 120,- til 150,- Egentlig ganske billigt for de ydelser der ligger på siden. Man kan også her bytte bolig, men noget ekstra de har er at man med et tryk kan finde de steder ventelisten er kortest, og der står ca. tid på ventelisten.

Århus

www.kollegie8000.dk
står for kollegieboligerne i Århus, men ventelisterne er lange og der er langt imellem tilbuddene. I dette
ANNONCE
Studieboliger
tilfælde kan det bedre betale sig at melde sig til, sørge for man står som aktiv og ellers ringe ud til kollegierne og fortælle dem man søger bolig og ligge sit nr. så er de tit søde at returnere med et "under bordet tilbud"

www.aarhusbolig.dk
Er min yndlings når det gælder boligsøgning i Århus. Det er hurtigt at få bolig i Trige og Århus V, og ellers er siden simpel og hurtig at finde rundt på.
Priserne er heller ikke fantastisk dyre, så hvis man ikke er alt for kræsen med hvor man bor til at starte med er det en hurtig løsning. Dermed ikke ment at man ikke kan bo i boligerne længere tid, men så er de områder der er lettest at komme til nok ikke sagen. Gebyret er 150,- og det er hurtig betalt i sig selv.

www.aarhusbo.dk
er som aarhusbolig en side bestående af flere selskaber, her er dog længere ventelister, også selvom det er i de mere dystre kvarterer. Her ligger gebyret på 200,- jeg vil ikke kunne sige om det kan betale sig, for vi har været registreret siden 1992 og har kun fået et tilbud.

www.boaarhusomegn.dk
Har 15 afdelinger rundt omkring i Århus, for at søge blandt disse skal man kontakte kontoret. Hjemmesiden råder over alle reglerne, og mangler en del mere informationer, men alt i alt super flot side. Jeg har dog ingen erfaring med denne side.

Odense

www.studiebyen.odense.dk
er alt hvad man skal bruge for at flytte til Odense. Inde på siden er der en komplet liste over boligforeninger i Odense. Med den guide går man ikke galt i byen, og kan stortset vælge og vrage alt efter hvilken boligforening der tiltaler en mest.

Aalborg

www.aku-aalborg.dk
er kollegiet i Aalborg. De strækker sig udover det meste af Aalborg og Nørresundby, og har både kollegieværelser men også billige 1, 2 og 3værelses lejligheder.
ANNONCE
Studieboliger
www.lykkebo.dk/
En af de bedste boligforeninger siger folk der benytter den, kort venteliste, gode priser og et bredt udvalg; studieboliger, familie boliger, og ældre boliger. De tager imod bofællesskaber med kyshånd, men det er de færreste steder man må holde husdyr.

www.plus-bolig.dk
Virker meget mere proffessionel end flere af de ovenstående boligselskaber. Deres side er lys og farvestrålende, ligesom man forventer sig af sit kommende hjem, og søge funktionerne er lette og hurtige. Boligerne er primært sv Aalborg, og små byer omkring Aalborg så den henvender sig nok mest til familier eller par.

www.hasseris-boligselskab.dk
Ser i første omgang en smule kikset ud, men lad jer ikke snyde, siden har masser at tilbyde. Hurtig oversigt over lejligheder der kunne falde i ens smag, billeder og masser af informationer. Det eneste der sådan set mangler er en underskrevet lejekontrakt.

Aniston.dk spørger læserne:
Hvordan forbereder i jer på en eventuel flytning når i skal læse videre??
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce