Aniston

Stu-Stu-Studio Line er tilbage

Den gode gamle Studio Line-serie har fået et løft.

For ikke så lang tid siden, fik jeg en håndfuld hårprodukter ind ad døren.

Og jeg måtte lige kigge en ekstra gang. For sørme om det ikke var L'Oréal Studio Line hårprodukter, der lige var dumpet ind!

Jeg husker Studio Line fra min spæde ungdom, og som noget, der var hipt dengang. Men som der så siden ikke rigtig har været nogen, der har talt om siden.

Men nu er Studio Line simpelthen blevet relanceret, og jeg vil sige, at jeg var meget spændt på, hvad det nu var for noget ...
ANNONCE
Stu-Stu-Studio Line er tilbage
Jeg er dog blevet virkeligt positivt overrasket over den nye TXT Studio Line-serie! Og jeg har også fundet to helt nye favoritter til mit korte og skandinaviske (læs: tynde og pjaskede) hår blandt de nye produkter.

Den ene er TXT Moulding Paste, der er et unisex-produkt, som er perfekt, når man gerne vil have både hold og mulighed for at rode op i håret i løbet af dagen.

TXT Moulding Paste er nemlig en blød hårvoks, der samtidig er lidt "gummi-agtig", så den giver rigtig god hold til håret, uanset om man vil lægge håret ned eller gøre det rodet og vildt.

Og vil man starte dagen med det pæne look og så senere gøre det lidt vildt, så er Moulding Paste enormt let at arbejde med - også efter adskillige timer. Det er altså perfekt til sådan en som mig, som roder rundt i håret dagen lang!

Til de dage, hvor jeg gerne vil have endnu mere hold og have stivet håret af, er den nye Volume Texturizing Spray fra L'Oréal TXT Studio Line et hit! 

Den giver lidt en effekt som en mellemting mellem en hårspray og en tørshampoo, og så sprayer den meget mere fint end en almindelig hårspray.
ANNONCE
Stu-Stu-Studio Line er tilbage
Der er dog tre andre produkter i den nye serie også - bl.a. en spray til dig, der gerne vil have bløde krøller, der holder.

Herudover indeholder serien to andre unisex-produkter i form at to forskellige hårvokse.

Og jeg kan kun sige: Prøv dem! Jeg synes i hvert tilfælde, relanceringen er et hit! Og så er Studio Line til at betale for alle mand.


L'Oréal Paris TXT Studio Line forhandles, som i de gode gamle dage, bl.a. i supermarkeder.
ANNONCE
Stu-Stu-Studio Line er tilbage
Del

Seneste nyt

ANNONCE