Aniston

Stresset dag ?

Slap af med disse skønne meditative spil

I en computerverden der mest af alt styres af mænd og drenge, med ideer til hvordan man bedst slår et andet menneske ihjel, kan man let blive stresset og ugidelig.

Ikke mindst dem af os med børn. De kommer hjem efter en hård dag i daginstitutionen, og man selv er træt og vil gerne slappe af.
ANNONCE
Stresset dag ?
Hvad sker der?

Bang Bang Bang, pløk pløk, bøf nak, argh, åh og neeeeeeeeeej!! Moooooooooaaaaaaaaaaar.

Ungerne slås på computeren, om computeren og der råbes, skriges og rives, ases og mases.

Den mindste græder, du er udkørt og har mest af alt bare lyst til at rive stikket ud af væggen, flå skærmen ned på gulvet og trampe på tastaturet.

Jeg bebrejder dig ikke. Jeg har det selv lige sådan i ny og næ. I mit hjem er der bare to computere af nyere dato, inkl. medfølgende surroundsound og subwoofer. Vi er tre brugere, så begynder dilemmaet at være tydeligt nok nu?

Alt dette kan undgås let og ligetil. På www.orisinal.com finder man små flashspil der er lette, ekstremt søde, og enkle i deres udformning. Musikken er lige til at falde i svime over og jeg har dem mistænkt for (næsten) at være meditative at spille.

Især os med mindre børn kan nyde godt at Orisinal"s genialitet. Spillene henvender sig til alle, store som små, og der er lidt for enhver smag, men ingen vold. Der er bamser der skal fiske æbler op efter den har samlet fugle i en taske, eller dykkeren der skal hoppe fra sten til sten for at nå bunden, eller katte der danser tango og jeg kunne blive ved.

Som noget nyt er der nu også kommet en afdeling med andre flashbaserede effekter.

Det er blandt andet der, hvor du selv kan arrangere en buket blomster og sende dem som postkort til een der har brug for det.

Spillene tager næsten ingen tid at læse ind, og er enkle og fredsommelige.

Min egen datter elsker dem, og hendes far og jeg kan også få tid til at gå med dem.

De er afgjort værd at tjekke ud, alene for den geniale og vidunderligt bedårende grafik.

Man falder i svime over den lethed og ro de bringer med sig, i forhold til andre mere voldelige spil.

Men tro ikke at spillene er kedelige af den grund. Nej de er både udfordrende og morsomme for ethvert alderstrin.

God spillyst.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce