Aniston

Strandlook i byen: Saltvandsspray

Test af saltvandsspray fra Biosilk og CeCe.

Jeg kan ikke specielt godt lide sand. Tang er jeg heller ikke vild med - med mindre det er rullet omkring noget ris og laks eller serveres som tangsalat. Derfor er jeg ikke den store fan af stranden, egentlig.

Men jeg kan til gengæld rigtig godt lide det look, ens hår får, når det har været i saltvand! Det der sådan lidt tørre, klaskede og afstivede look, som henleder tankerne til sol, strand og sommer. Og som bare ser vildt godt ud - uanset om man har kort eller langt hår.

Derfor er jeg også glad for, at guderne opfandt saltvandssprayen, så man slet ikke behøver at få sand i skoene for at få det gode saltvandslook.

Jeg har, i samarbejde med webshoppen , testet to af de saltvandssprays, som giver et lækkert strandlook, selvom man står midt i byen.
ANNONCE
BioSilk Beach Texture er perfekt at have med i tasken til saltvandslook i byen. - Strandlook i byen: Saltvandsspray BioSilk Beach Texture er perfekt at have med i tasken til saltvandslook i byen.
Biosilk Beach Texture
Den ene af saltvandssprayene er fra Biosilk og hedder ganske enkelt Beach Texture. Det er en ganske let saltvandsspray, der er forsynet med en pumpe, som nemt fordeler produktet i håret.

Biosilk Beach Texture indeholder, ligesom de øvrige Biosilk produkter, naturlig silke. Herudover indeholder den også vitaminer og urter og naturligvis salt.

De såkaldte "texturizing salts" er dem, som sørger for saltvandslooket, der, med denne spray, bliver både let og bevægeligt.

Håret bliver således ikke stift af Biosilks saltvandsspray, men saltvandslooket er ikke til at tage fejl af, selvom sprayen er let, og dermed ikke afstiver.

Produktet kan meget let redes ud igen, men holder fint dagen lang, hvis man ikke roder for meget i håret.

Man sprayer ganske enkelt fra rod til spids i håndklædetørt hår og voila, så er man klar til at betræde de brostensbelagte gader med saltvandslook!


Biosilk Beach Texture 167 ml. forhandles på Nicehair.dk til 95 kr.
ANNONCE
CeCe Salt Water Crystal Clear giver masser af hold og volumen. - Strandlook i byen: Saltvandsspray CeCe Salt Water Crystal Clear giver masser af hold og volumen.
CeCe Salt Water Crystal Clear
Den anden saltvandsspray er fra CeCe, som er et het nyt mærke for mig.

Produktet er fri for parabener og desuden svanemærket men dufter en anelse mere parfumeret end Biosilks variant, der har den typiske, milde Biosilk-duft.

Herudover er CeCe Salt Water Crystal Clear en noget mere kraftfuld saltvandsspray. Den giver masser af hold og virker lidt som en hårspray, fordi den stiver spidserne af og også giver volumen til håret.

CeCes saltvandspray kan anvendes i både vådt og tørt hår, og den er faktisk perfekt lige at bruge, inden man skal ud ad døren, fordi den giver håret et lækkert pift og lidt glans. Det kan dog være en god idé også lige at hive hårtørreren frem, hvis man vil have et rigtigt voluminøst resultat og gerne vil give looket et lidt mere saltvandsagtigt præg.

Sprayen har en pumpe, som gør det nemt at fordele produktet fra rod til spids, og størrelsen gør, at den er god at have med i tasken.


CeCe Salt Water Crystal Clear forhandles på Nicehair.dk til blot 99 kr.God fornøjelse i byen eller på stranden!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE