Aniston

Store dyr

Kaniner findes også i helt groteske størrelser

Du tror måske det er et mareridt, at din kanin kan blive over syv kg tung, men det er realiteten, hvis du er i besiddelse af en belgisk kæmpekanin. Se kæmpekaniner og andre store dyr på Bentbay.dk.
Store dyr
Stakkels dyr tænkte jeg, da jeg en morgen i Urban så et billede af en kæmpe stor kanin. Det lignede mest af alt en kanin - som vi kender dem som kæledyr - der havde fået væksthormoner.

Artiklen handlede om en tysker der opdrætter belgiske kæmpekaniner. For 200-250 euro kan du købe en kæmpekanin, som giver omkring syv kilo kød på bordet. Der var altså ikke tale om billede manipulation, der findes virkelig så store kaniner i verden.

Den store majestætisk kanin er kendetegnet af kraftige lemmer og et godt stort hoved med kraftige ører, der harmonerer med kropstørrelsen. Jeg blev nysgerrig efter at finde ud af om det er udbredt, at de dyr vi kender også findes i sådanne over dimensionelle størrelser. Om de blot er fede eller virkelig er større som den belgiske kæmpekanin.

Blot fede
Jeg fandt sitet Bentbay.dk hvor du kan se billeder af alt fra en fed giraf til kæmpe fisk. Jeg synes nogle af billederrne - for eksempel billedet af en tyk giraf - ligner noget der er computeranimeret. Det kan være svært at vurdere hvad der er fiktion og hvad der er fakta.

I forhold til hvad Urban i artiklen om kæmpekanineren og andre medier skriver, findes der racer indenfor kaniner, fisk mm. der kan blive virkelig store. Mange af billederne ligner dog også normale dyr som katte og hunde, der er blevet fedet op af deres ejere.

5 % er for fede
Ifølge en artikel på politikkens hjemmeside, er overvægt blandt hunde et stigende problem i USA. I USA vejer anslået fem procent af landets næsten 62 millioner hunde mere end 20 procent mere end idealvægten. En vægt som gør at hundene bliver stemplet som overvægtige.

Her begynder det så også at blive synd for dyrene, da det ikke er naturligt og derfor ikke sundt for dem at blive så tykke. Jeg vil mene, at historien fra USA og mange af billederne på sitet viser tegn på dyremishandling, men gå ind på sitet og døm selv.
ANNONCE
Del

Seneste nyt