Aniston

Stop Volden

Masser af musik og fakler på Råhuspladsen. Mød op den 19/3, og vis at nok er nok.

Hver evig eneste dag vågner vi op til nye og frygtelige overskrifter.
Stop Volden
Den seneste idag den 17 marts fortæller om en kun 16 årig drabsmand på flugt. Kon flikter bliver løst med vold og knive istedet for ord. Politiet i vores hovedstad har måttet oprette visitationszoner, og skyderier er daglig kost hvor uskyldige forbipasserende bliver fanget i krydsild. Mest af alt minder det hele om en dårlig film, men desværre er virkeligheden, at det er Danmark 2009.

Heldigvis har nogle rejst sig og sagt nok er nok. Og sidste år markerede de det ved et fakkeltog under parolen "Meningsløs vold skal stoppes nu!". Succes'en gentages nu 19 marts med en koncert på Rådhuspladsen.
Selve arrangementet starter kl. 17 og løber til klokken 22, og vil byde på en lang række danske kunstnere, der som os også mener, at det må være nok nu!

Der vil hele aftenen blive solgt lys, der kan tændes og stilles ved en form for offer væg, til minde for ofrene og deres efterladte. Samtidig vil der blive mulighed for at købe t-shirts med skriften 'Stop volden'. Da det ikke er hensigten, at eventet skal give overskud, vil alt overskud blive doneret til Landsforeningen "Hjælp Voldsofre".

Blandt de optrædende vil der være mulighed for at opleve KNA Connected, Cas, Sami Krid, Patrick B, Karen Mukupa og Ellie samt Michelle Bastiansen og Rune RK, Lizzie og Amalie (vinder af MGP '07). Dog skal der hertil siges, at der er mange andre kunstnere der har vist interesse for projektet og stadig er i dialog med os. Til at styre musikken står DJ Dada og DJ Niko mens de andre ikke er på.

Klokken 20 vil der som under fakkeloptoget sidste år, også i år være et minuts stilhed til ære og respekt for ofrene og deres nærmeste.

Så mød op, og vis at også du syndes at NOK ER NOK.

Sider du bør tjekke ud:

Stop volden kampagnen

KOM!NU.dk

Facebook/Imod skyderier i de danske gader


Se videoen KOM!NU med KNA Connected:
ANNONCE
Stop Volden
Del

Seneste nyt

Annonce