Aniston

Støtte armbånd til hunde

Nyt kult-armbånd til hunde - støt "en god sag"

Vi kender dem alle, de farvede gummi-armbånd, som alle går rundt med, og som støtter
Støtte armbånd til hunde
Det hele startede med det gule armbånd, som "Lance Armstrong Foundation" og Nike markedsførte til støtte for kræft-forskningen, men pludselig kom der flere forskellige armbånd med hver deres farve og en ny sag at støtte, som for eksempel brystkræft, røgfri børn, dyrevelfærd, fattigdom, katastrofer med mere.

Overalt i verden er disse støttearmbånd blevet et hit, både hos normale personer og hos de kendte. Det er ved at være ganske normalt at se de kendte med disse armbånd på, når de går op af den røde løber.

Men som sagt, er det ikke kun de kendte, der bærer disse støttearmbånd, eller "awareness bracelets", som de også bliver kaldt. Nej, overalt på skole, diskoteker og endda på plejehjem ser man disse støttearmbånd.

Nogle tror, at det bare er en trend, hvor folk går med disse armbånd for at være ligesom andre, men hvis man spørger ind til det, så er det faktisk ganske personlige grunde, der gør, at folk går med dem. Nogle har for eksempel haft kræftsygdom i familien og

ønsker derfor at støtte på denne måde.

Så trend eller ej, at støtte en god sag, kan aldrig være en dårlig ting!


Men, nu er det ikke kun os mennesker, der kan være med på moden. Nu introducerer ENGODSAG.DK nemlig et velgørende "armbånd" til menneskets bedste ven: hunden.

Båndet kan købes på ENGODSAG.DK. Det koster kun 30 kroner, og du vælger selv den organisation, der skal have glæde af pengene! Du kan vælge imellem 70 organisationer, for eksempel Dyrenes Beskyttelse.

Info om armbåndet

Selvlysende lysegrøn med teksten "GOOD DOG" og poteprint.

ENGODSAG.DK anbefaler efter dialog med en række dyreeksperter, at det velgørende bånd sættes i hundesnoren og ikke i hundens halsbånd.

Båndet er ikke på nogen måde til gene for hunden, når det sidder i halsbåndet, men meget uheldige hundeejere kan risikere, at hunden kommer til at sidde fast i grene eller lignende, hvis båndet fastgøres i halsbåndet. Derfor er dette på ens eget ansvar.

Så alle jer hundeejere, hvad venter i på?

Støt et godt formål, og gør jeres hund glad og trendy.
ANNONCE
Del

Seneste nyt