Aniston

Stjernedrømme

Går du med drømmen om at blive model, skuespiller, sanger, danser eller lignende?

Mange piger går med stjernedrømme, hvor de ønsker og håber på at blive Danmarks eller måske verdens næste kendte ansigt. Men det er dog de færreste der forfølger disse drømme, men nu kan din drøm blive til virkelighed.
Stjernedrømme
Jeg kender flere virkelig smukke og talentfulde piger, som i mine øjne allerede burde være blevet spottet af en agent, men en ting er, hvad man selv synes og håber på, noget helt andet er virkeligheden.

Mange af pigerne i min omgangskreds går med stjernedrømme, nogle om at blive modeller, andre om at blive sangere, dansere eller skuespillere, men at møde de rette folk, med de rette kontakter, er ikke altid lige nemt. Men nu er der heldigvis lys forude, for alle jer dejlige piger med stjernedrømme.

Castings og auditions er ikke længere forbeholdt de rige, berømte og dem med de rette kontakter. Nej nu kan alle med talenter og stjernedrømme få deres drømme opfyldt.

Internettet er blevet en cocktail af inspiration, formidling og lettere løsninger for de håbefulde.

Man behøver ikke længere at ringe rundt til OnlineCasting.dk

OnlineCasting.dk er et website som formidler kontakt mellem folk i alle aldre, der drømmer om en karriere eller bare et fritidsjob, som model, skuespiller, sanger, danser med mere - og modelbureauer, castere, agenter, talentspejdere etcetera, der søger nye talenter.

OnlineCasting.dk er ikke et egentligt bureau, man binder sig til, blot en form for mellemled, der stilles hverken krav til kvalifikationer eller udseende. Alle kan være med, og alle har som udgangspunkt lige gode chancer for at modtage jobtilbud.

Når du har oprettet og udfyldt din profil, kan du læne dig tilbage i stolen, læse om de mange auditions, konkurrence etcetera, som eventuelt kunne være noget for dig.

Hvordan startede det?

Kasper Jensen, som er ejeren af OnlineCasting.dk sad på et tidspunkt og så Popstars. Han undrede sig over, hvorfor der ikke fandtes nogle websites for personer med stjernedrømme, når der nu var så mange af dem.

Han syntes ikke det kunne være rigtig, at det skulle være så svært at få de fat i opslået auditions etcetera, så efter at have haft sitet og konceptet under udvikling i længere tid, blev OnlineCasting.dk i september 2002 til en realitet, og siden da er sitet blevet mere og mere kendt.

Vi lever i en verden, hvor der er stor fokus på de rige, smukke og kendte, ingen ved hvem det næste kendte ansigt bliver. Måske er det dig.

Held og lykke
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce