Aniston

Stemningsrapport

En aften i Aalborg

Partycrew denne gang: Mikkel, Gregers, Dennis, Lasse, Michael, Ann Louise, Maja, Rikke og Mia. På nørdesprog: Gunvald, GregersP, Deho, KamZ, PeptoBizmo, Miss Lee, MissMaja, "hemmelig gæst" og Myren.
Stemningsrapport
Det har længe været aftalt, at den 20. januar 2007 skulle være en festens aften. Ann Louise, a.k.a. Miss Lee, har kæmpet bravt for at lokke flere og flere mennesker med til en dejlig lille nordjysk fest for rigtigt at kunne vise sin veninde Maja (MissMaja), der var valfartet fra Varde, hvordan de rigtige nordjyder kan bælde og bande.

Vi tøser, bestående af Ann Louise, Maja, den hemmelige gæst og VIP: Rikke og så mig selv, den ebolaramte Myre, hyggede os først hos Ann Louise på tøsemåden: mad, mad og mere mad, og så selvfølgelig en flaske hvidvin eller 12. Det tog mig naturligvis en halv time at finde vejen, hvor Ann Louise har hjemme, til trods for at den er enorm, og alle i Aalborg kender den, og jeg kom derfor for sent. Men når man indrømmer, at man er en vejspasser, så er det det første skridt.

Omkring klokken 20:00 blev vi alle fire til nye og moderne Tina Turnerer, da vi skulle ud i stormen og ned til min røde raket og videre hen til Mikkels, a.k.a. Gunvalds Mansion. Og sikke et mansion, det var. Der var fødselsdagsborddug på, øl i alle mærker og et toilet på størrelse med en flyttekasse ("Her er bette toilet", citat: Ann Louise). Jeg havde medbragt dværgestole, og så kunne festen gå i gang!

Det blev rigtigt hyggeligt. De små pinlige og stille øjeblikke, som vil opstå, når otte til ni Connerynørder mødes, flere for første gang, blev hurtigt erstattet af råb om bacon, og Michael, der efterlignede
Lasse og Gregers (KamZ, GregersP) købte en palle kort hos den nærmeste kiosk, og så blev der ellers spillet Pyramide og DotGEIL minder. Jagten på et nyt TPM medlem skabte dog en frygt for løse håndled, og tre kameraer var der med det samme til at dokumentere, hvis der skete noget grusomt.

Men alt i alt beviste vi endnu en gang, at Connery.dk og Aniston.dk er en god base for at møde folk, have fede fester og så selvfølgelig snakke om bacon.

Jeg håber, at Mikkel ikke har for stor en oprydning foran sig, at vi ikke efterlod nogle, der stadig sidder fast på toilettet, og sidst, men ikke mindst, at folk havde en god aften. Det havde jeg.

For en god ordens skyld, og til alles skuffelse, kan det lige siges, at KamZ ikke har den røde ting på hovedet til hverdag.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce