Aniston

Statement sneakers

Til hverdag, til fest og på jobbet ...

Sneakers og trainers er efterhånden allemandseje og ikke længere kun forbeholdt løbebåndet.

Sneakers er nemlig lidt af et fashion statement, som kommer i flere og flere farverige varianter og ikke mindst designs.

I denne sæson er sneakers (endnu engang) et must, og alt er tilladt - både til hverdag, til fest og på jobbet. Men jo vildere des bedre!

Og hvem elsker ikke en fed sneaker, som man kan have på en hel dag på jobbet eller i byen helt uden at få ømme fødder?

Kombiner dine sneakers med træningstøj i træningscentret, miks med slim jeans og en blazer på jobbet, eller sæt dem til kjolen, når du skal i byen.


Aniston.dk har samlet lidt sneaker-inspiration til SS13-sæsonen.
ANNONCE
New Balance er stadig et fashion statement - og så er de oven i købet meget gode at gå i. Vil du dog vække opmærksomhed, så snup en af de lidt mere opsigtsvækkende farver, såsom en skøn babyblå variant. New Balance forhandles bl.a. på Asos.com til små 500 kr. - Statement sneakers New Balance er stadig et fashion statement - og så er de oven i købet meget gode at gå i. Vil du dog vække opmærksomhed, så snup en af de lidt mere opsigtsvækkende farver, såsom en skøn babyblå variant. New Balance forhandles bl.a. på Asos.com til små 500 kr.
Nike Free er ikke bare en løbesko. Det er også en virkeligt fed og farverig sko, der findes i alskens lækre farver. Nike Free Running forhandles bl.a. på Asos.com til knap 800 kr. - Statement sneakers Nike Free er ikke bare en løbesko. Det er også en virkeligt fed og farverig sko, der findes i alskens lækre farver. Nike Free Running forhandles bl.a. på Asos.com til knap 800 kr.
Er du ikke til mange farver på  fødderne på én gang, kan du også give den maks gas på statement med en lækker ensfarvet og klassisk sneaker i en fed farve, der holder sæson efter sæson. Keds laver flere fine i alskens skønne farver. Pro-Keds forhandles bl.a. på Munkstore.dk til 600 kr. - Statement sneakers Er du ikke til mange farver på fødderne på én gang, kan du også give den maks gas på statement med en lækker ensfarvet og klassisk sneaker i en fed farve, der holder sæson efter sæson. Keds laver flere fine i alskens skønne farver. Pro-Keds forhandles bl.a. på Munkstore.dk til 600 kr.
Statement sneakers holder til både store og små - og så er Nike Free både super funky og skøøønne at gå i. - Statement sneakers Statement sneakers holder til både store og små - og så er Nike Free både super funky og skøøønne at gå i.
Man kan aldrig få nok fede og farverige sneakers! Disse skønne sager er fra Merrell. - Statement sneakers Man kan aldrig få nok fede og farverige sneakers! Disse skønne sager er fra Merrell.
Del

Seneste nyt

ANNONCE