Aniston

Statement halskæder

Det er sæson for statements! Også omkring din hals!

Statements er kommet for at blive! For hvorfor egentlig blende ind i mængden, når man kan skille sig ud?

Statement sneakers, statement t-shirts og statement halskæder ... Så længe, der er blikfang, så holder det!

Det er lang tid siden, jeg købte min første statement halskæde, og jeg husker med glæde de mange komplimenter, jeg har fået for den over tid.

Men når det gælder statements, så må disse også gerne blive ved med at være særlige for én selv. Derfor har jeg også i nogen tid været på udkig efter en ny statement halskæde, som kunne være blikfang for både andre og for mig selv.
ANNONCE
Virkelig fin statement halskæde i Gun metal (Blond Acc. Halskæde Sua Gun Metal) sælges for 149,50 kr. på Nicetrend.dk (Camo-bluse fra Topshop) - Statement halskæder Virkelig fin statement halskæde i Gun metal (Blond Acc. Halskæde Sua Gun Metal) sælges for 149,50 kr. på Nicetrend.dk (Camo-bluse fra Topshop)
Halskæden fra Blond Acc. sidder helt til i halsen, hvilket gør den virkelig anvendelig til alle slags udskæringer. - Statement halskæder Halskæden fra Blond Acc. sidder helt til i halsen, hvilket gør den virkelig anvendelig til alle slags udskæringer.
Statement halskæder
Jeg fandt intet mindre end tre uundværlige statement halskæder blandt sortimentet af halskæder på den danske hjemmeside Nicetrend.dk.

Her forhandler de nemlig bl.a. mærker som Blond Accessories, Erbs & Bjerke og Just Female, som til sammen står bag nogle af sæsonens fineste statement halskæder - vel at mærke i den ende, der er til at betale.

Lige for tiden er jeg altså all about statements rundt om min hals. Og jeg er vild med det!


Se flere af de fine statement halskæder på Nicetrend.dk.
ANNONCE
Skøn og lidt rå statement halskæde fra Erbs og Bjerke (Erbs & Bjerke Dillie Necklace Matt Pistol Silver) forhandles på Nicetrend.dk til 199 kr. (leobluse fra By Malene Birger) - Statement halskæder Skøn og lidt rå statement halskæde fra Erbs og Bjerke (Erbs & Bjerke Dillie Necklace Matt Pistol Silver) forhandles på Nicetrend.dk til 199 kr. (leobluse fra By Malene Birger)
De to fine kæder giver et fedt og råt look, der er toppen til både hverdag og fest. - Statement halskæder De to fine kæder giver et fedt og råt look, der er toppen til både hverdag og fest.
Den flotte statement halskæde fra Just Female (Just Female Chain Necklace Gun Metal) ser egentlig ikke ud af helt så meget, når man ser den på billedet på Nicetrend.dk. Men i virkeligheden er den virkelig overdådig, vild og lækker. Forhandles på Nicetrend.dk til 299 kr. (tee fra Marc by Marc Jacobs) - Statement halskæder Den flotte statement halskæde fra Just Female (Just Female Chain Necklace Gun Metal) ser egentlig ikke ud af helt så meget, når man ser den på billedet på Nicetrend.dk. Men i virkeligheden er den virkelig overdådig, vild og lækker. Forhandles på Nicetrend.dk til 299 kr. (tee fra Marc by Marc Jacobs)
Halskæden fra Just Female er den oplagte accessorie til at give et godt og grundigt løft til et hvilket som helst outfit! (Arty ring fra YSL) - Statement halskæder Halskæden fra Just Female er den oplagte accessorie til at give et godt og grundigt løft til et hvilket som helst outfit! (Arty ring fra YSL)
Statement halskæder
Aaah, så er der lidt at skifte med! Fra højre: Just Female, Erbs & Bjerke og Blond Acc. Alle forhandles på Nicetrend.dk (keramikknopper fra Anne Black) - Statement halskæder Aaah, så er der lidt at skifte med! Fra højre: Just Female, Erbs & Bjerke og Blond Acc. Alle forhandles på Nicetrend.dk (keramikknopper fra Anne Black)
Del

Seneste nyt

Annonce