Aniston

StarRock

Rockede smykker til den bedst tænkelige pris.

Det er ikke nogen hemmelighed for folk, der kender mig, at jeg har et varmt og veludviklet crush på alt, hvad der handler om skulls.

Vis mig et dødningehoved, og jeg er solgt!

Derfor indeholder både min og lillemandens garderobe også en del skulls.

I den forbindelse er mine favoritter bl.a. Alexander McQueen, der jo er meget kendt for sine skulls, og Vivienne Westwood, som også ganske ofte dyrker skulls - gerne med en masse bling involveret.

Desværre er det jo lidt af en udskrivning, hver gang man forelsker sig i noget fra de to ovennævnte brands ...

Forleden faldt jeg dog over et dansk smykkebrand, der også ser ud til at have et lille crush på skulls, nemlig StarRock, som laver smykker til en meget spiselig pris - og med bl.a. flotte skulls som motiv.
ANNONCE
Gyldent StarRock armbånd (gave), McQ ring og Alexander McQueen tørklæde. - StarRock Gyldent StarRock armbånd (gave), McQ ring og Alexander McQueen tørklæde.
Jeg er så heldig, at det flotte gyldne skull armbånd fra StarRock netop er blevet mit. Og siden, jeg har modtaget det, har det faktisk ikke forladt min arm.

Jeg er helt vild med det!

Det har en flot gylden farve, der ikke på nogen måde bliver for bling. Og selvom det kan erhverves for blot 150 kr., ser det hverken billigt eller kedeligt ud. 

Desuden er det nemt at kombinere med både andet guld, sølv og rosaguld, fordi det har en lidt matgylden farve.
ANNONCE
Skullarmbåndet fra StarRock er oplagt at bruge sammen med rose gold. (Ur: Marc by Marc Jacobs) - StarRock Skullarmbåndet fra StarRock er oplagt at bruge sammen med rose gold. (Ur: Marc by Marc Jacobs)
Mens jeg drømmer om flere af de skønne skull-sager, som StarRock har på deres hjemmeside (øreringe, armbånd og ringe i både sølv, guld, sort og meget mere), så er jeg dog også hoppet ud i et par andre ting fra det danske smykkemærke StarRock, som har gjort det til deres kendetegn, at de har smykker, der passer til den enkelte - hvad enten man har en indre rockstjerne, engel eller stjerne.

Deres site indeholder nemlig rigtig mange spændende smykker, som passer til lidt af hvert.

Bl.a. forelskede jeg mig også i nogle søde fjerarmbånd, som har et let og sommerligt udtryk.

Det kom lidt bag på mig, at man fik hele to Luna fjerarmbånd for de 150 kr., det er listet til inde på StarRocks hjemmeside. Men "the more, the merrier", og de er da bestemt også rigtig fine at bruge både sammen og hver for sig.

Remmen er af helt tyndt gummi, hvilket er ret lækkert på en varm sommerdag, hvor man helst ikke vil svede i et stofarmbånd.

En lille fin detalje på armbåndet er i øvrigt, at der er en lille blomst ved låsen, hvorpå der står "Be happy".
ANNONCE
Fine sager fra StarRock (gaver). - StarRock Fine sager fra StarRock (gaver).
Generelt synes jeg, at StarRocks webshop indeholder rigtig mange fine smykker til forskellige typer piger.

Der er nogle, jeg aldrig ville gå med (det er nok dem, der er tiltænkt "englen" ;o) ... ), men der er også rigtig mange, som har det vilde, rockede, rå og lidt quirky udtryk, som jeg går efter, når jeg køber smykker.

Herudover synes jeg, at kvaliteten og udseendet af smykkerne er overraskende god, for dem, jeg har set, er meget flotte til prisen.


Se flere StarRock smykker på StarRocks webshop, hvor de i øvrigt har fri fragt.
ANNONCE
StarRock
StarRock
StarRock
StarRock
Del

Seneste nyt

Annonce